160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ambulans şoförü baba, kazada ağır yaralanan oğlunu kurtaramadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ambulans şoförü baba, kazada ağır yaralanan oğlunu kurtaramadı
Abone ol
Denizli’nin çardak Ilçesinde Kaza Ihbarı üzerine Olay Yerine Giden Ambulans şoförü Baba, Ağır Yaralı Olan Oğlunu Hastaneye Yetiştirmeye çalışsa Da Başarılı Olamadı.

Denizli’nin Çardak ilçesinde kaza ihbarı üzerine olay yerine giden ambulans şoförü baba, ağır yaralı olan oğlunu hastaneye yetiştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Kaza, Çardak ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Recep Ordu’nun (19) kullandığı elektrikli bisiklete otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan elektrikli bisikletteki sürücü Ordu, hızla yere düştü. İhbar üzerine bölgeye sağlık görevlileri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlilerinden şoför Arif Ordu, yerde yatan ağır yaralı kişinin oğlu olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Hızla yapılan müdahalenin ardından baba Arif Ordu, bu kez oğlu için ambulansı hastaneye süratle götürdü. Yoğun bakıma alınan oğul Recep Ordu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sinir krizi geçiren baba ise meslektaşları tarafından güçlülükle sakinleştirilirdi.

Hayatını kaybeden genç Acıpayam ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyir halindeki pikapta yangın çıktıÖnceki Haber

Seyir halindeki pikapta yangın çıktı

Sille Seyir Tepesinde uçurtma şenliğiSonraki Haber

Sille Seyir Tepesinde uçurtma şenliği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar