160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Almanya uyruklu Michael, Karasuda düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Almanya uyruklu Michael, Karasuda düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu
Abone ol
Almanya Vatandaşı Olan Ve Sakarya’nın Karasu Ilçesine Gelen Michael Raab, Ilçe Müftülüğünde Düzenlenen Ihtida Merasimi Ile Kelime-i şehadet Getirerek Müslüman Oldu. Raab, Islam Dininden çok Etkilendiğini Ve Bu Yüzden Müslüman Olmaya Karar Verdiğini Belirtti.

Almanya uyruklu Michael Raab, Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen ihtida merasiminde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Raab, İslam dininden çok etkilendiğini ve bu yüzden Müslüman olmaya karar verdiğini söyledi.

İslam dininden etkilenerek Müslüman olmaya karar veren Almanya uyruklu Michael Raab için Karasu İlçe Müftülüğü’nde ihtida merasimi düzenlendi. Düzenlenen merasim Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, “İslam dinini seçmekle şereflenen Michael Raab’e İslam dininin temel esasları ve İslam dini hakkında genel bilgiler verdik. Müslüman olmasından dolayı kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

Raab’ın Kelime-i Şehadet getirmesinin ardından dua edildi. İslam dininden çok etkilendiğini ve bu yüzden Müslüman olmaya karar verdiğini söyleyen Michael Raab’e Müftü Çelebi, ihtida belgesi ile birlikte Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda 1294 paket kaçak sigara yakalandıÖnceki Haber

Ağrıda 1294 paket kaçak sigara yakalandı

Köyde çıkan anız yangını güçlükle söndürüldüSonraki Haber

Köyde çıkan anız yangını güçlükle söndür...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar