160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ali Dağı 360 şimdi daha konforlu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Dağı 360 şimdi daha konforlu
Abone ol
ŞEHRİN GÖZDE YÜRÜYÜŞ VE AKTİVİTE ALANLARINDAN ALİ DAĞI 360 YÜRÜYÜŞ YOLU, TALAS BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN ÇEVRE DÜZENLEMELERİYLE DOĞASEVERLER İÇİN DAHA KONFORLU HALE GETİRİLDİ.

Şehrin gözde yürüyüş ve aktivite alanlarından Ali Dağı 360 Yürüyüş Yolu, Talas Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemeleriyle doğaseverler için daha konforlu hale getirildi.



Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın en önemli projelerinden birisi olan Ali Dağı Rehabilitasyon Merkezi projesinin bir parçası olan 360 Yürüyüş Yolu, yapılan son çalışmalarla baştan aşağı elden geçirildi, yeni eklemelerle daha konforlu hale getirildi. Çalışmalar çerçevesinde yürüyüş parkuru yenilenirken oturma ünitelerinden tuvalet ve lavabolara, fotoğraf çekim noktalarından bakı teraslarına kadar birçok yeni imkan oluşturuldu. Bunlara ek olarak kampçılar için özel olarak bir de çadır kamp alanı yapıldı. Ayrıca daha yeşil bir ortamda yürüyüş imkanı sağlamak amacıyla binlerce ağaç dikildi.


NELER YAPILDI?


Yapılan düzenlemelerde parkur üzerine 2 adet lavabo ve tuvaletin yanı sıra 2 adet fotoğraf çektirme noktası, vatandaşların Erciyes ve şehir manzarasını izleyerek dinlenmeleri için 4 adet bakı terası ile çeşitli aralıklarla dinlenme noktaları ve yol aydınlatmaları yapıldı. Alanda kampseverler için bir de çadır kamp alanı oluşturuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MER-EK Halk Ekmek Fabrikası yeniden üretime başladıÖnceki Haber

MER-EK Halk Ekmek Fabrikası yeniden üret...

Milletvekili Esginden domates ve salça ihracatına kısıtlama iddialarına cevapSonraki Haber

Milletvekili Esginden domates ve salça i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar