Cumhur İttifakı’nın Osmaniye teşkilatları, şehrin öncelikleri ve gelecek hedeflerini değerlendirmek üzere AK Parti ve MHP’li belediye başkanlarının katılımıyla kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Cumhur İttifakı’nın ortak aklı ve güçlü iradesiyle Osmaniye’nin geleceğine yönelik kapsamlı değerlendirmelerde bulunmak amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ile ilçe ve belde belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti ve MHP’li belediye başkanlarının bir araya geldiği toplantıda, Osmaniye’nin öncelikleri, devam eden projeler ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı.
Görüşmelerde, hizmette uyum, yönetimde kararlılık ve ortak sorumluluk anlayışı vurgulandı.
Toplantı sonrasında yapılan değerlendirmede, Osmaniye genelinde yürütülen çalışmaların Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik ruhuyla sürdürüleceği ifade edildi.
Bu kapsamda, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra belde, mahalle ve köy teşkilatlarının katkılarının önemine dikkat çekildi.
Yetkililer, 3 kademe ilçe başkanları, belde başkanları, yönetimleri, mahalle ve köy başkanları ile dava ve yol arkadaşlarına emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, şükranlarını sundu.
Yorum Yazın