160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Candan birlik ve beraberlik mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Candan birlik ve beraberlik mesajı
Abone ol
Ak Parti Menemen Ilçe Başkan Adayı Hanifi Can, Ilçe Kongresi öncesinde Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi.

AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can, ilçe kongresi öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Parti tabanını ve teşkilatı bir araya getirecek projelerle yola çıktığını belirten Hanifi Can, “Bu süreçte en büyük gücümüz, birbirimize olan güvenimiz ve inancımızdır” dedi.

Menemen’deki AK Parti teşkilatının kongre öncesinde büyük bir heyecan ve umut içinde olduğunu vurgulayan Can, “Hepimiz için en güzel teşkilatçılık örneği, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılarla dolu siyasi hayatıdır. Teşkilatlarına verdiği değerdir. Teşkilatlara öğütlediği başarı vizyonudur. Cumhurbaşkanımızın partimize yıllarca gösterdiği vizyon çerçevesinde, hep birlikte Menemen’de AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

Hanifi Can, gençlerin ve kadınların siyasetteki önemine de değinerek, “Yenilikçi ve dinamik bir ekip ile Menemen’de daha güçlü bir AK Parti teşkilatı oluşturacağız. Birlikte çalışarak hem ilçemize hem de partimize en iyi hizmeti vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongre sürecinde karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edeceklerini belirten Can, tüm üyeleri birlik olmaya çağırarak, “Kazanan AK Parti ve Menemen olacak” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunuslar Mudanyanın huzuru olduÖnceki Haber

Yunuslar Mudanyanın huzuru oldu

Bozdoğanda marketler denetlendiSonraki Haber

Bozdoğanda marketler denetlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar