20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Afyonkarahisarda görenleri hayrete düşüren güvenlik önlemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarda görenleri hayrete düşüren güvenlik önlemi
Abone ol
Afyonkarahisar'da Bir Inşaat Alanında Yan Binadaki Istinat Duvarının çökmemesi Için Iskele Demirleri Ile Alınan Sözde Güvenlik önlemi Görenleri Hayrete Düşürdü.

Afyonkarahisar’da bir inşaat alanında yan binadaki istinat duvarının çökmemesi için iskele demirleri ile alınan sözde güvenlik önlemi görenleri hayrete düşürdü.

Erenler Mahallesi’nde bir inşaat için temel kazısı yapıldı. Temeli kazılan inşaatın hemen yanı başında bulunan 5 katlı binanın istinat duvarının altındaki toprağın bir kısmı da kazı esnasında temele boşaldı. Bunun üzerine duvarın çökmemesi için çalışanlar, sözde güvenlik önlemi olarak tonlarca ağırlığındaki duvarın altına inşaat iskelesi demirlerini dikti. Olayı görenler hayretler içinde kalırken, ortaya çıkan manzara ise düşündürdü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarlada mesaiye milli maç arası Önceki Haber

Tarlada mesaiye milli maç arası

Kocaelispor taraftarlarından kaptanlarına büyük sürpriz Sonraki Haber

Kocaelispor taraftarlarından kaptanların...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar