21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ADÜde Kök Hücre ve Eksozom Paneli düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADÜde Kök Hücre ve Eksozom Paneli düzenlendi
Abone ol
Aydın Adnan Menderes üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 'kök Hücre Ve Eksozom' Paneli Düzenlenirken, Programda Rejeneratif Tıp Alanındaki Güncel Gelişmeler Ele Alındı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ’Kök Hücre ve Eksozom’ paneli düzenlenirken, programda rejeneratif tıp alanındaki güncel gelişmeler ele alındı.

Akademisyenler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde kök hücre ve eksozom temelli tedavi yaklaşımlarının bilimsel altyapısı ile klinik uygulamalardaki yeri değerlendirildi. Panel kapsamında ’Kök Hücre Nakli Nedir?’, ’Kök Hücre Vericisi Nasıl Olunur?’ ve ’Eksozom Nedir? Eksozom Uygulamaları Nelerdir?’ başlıklarında katılımcılara bilgi verildi.

Panele konuşmacı olarak katılan Gökay Bozkurt ve Gökçen Gökçe Tepeli, alanlarındaki güncel araştırmalar doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu. Konuşmalarda, kök hücre bağışının önemi, nakil süreçlerinin tedavideki rolü ve rejeneratif tıbbın geleceğine ilişkin potansiyel detaylı şekilde aktarıldı. Ayrıca eksozom temelli tedavi yöntemlerinin bilimsel temelleri ve kullanım alanları da ele alındı. Katılımcıların sorularının yanıtlandığı interaktif bölümle devam eden panel, bilimsel bilgi paylaşımına katkı sunan verimli bir ortamda tamamlandı. Üniversite yetkilileri, sağlık bilimleri alanında güncel gelişmelerin ele alındığı benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barbarosta yollar yenileniyor Önceki Haber

Barbarosta yollar yenileniyor

Erzurum polisi suç ve suçlulara nefes aldırmıyor Sonraki Haber

Erzurum polisi suç ve suçlulara nefes al...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar