160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adliye çalışanlarından kan bağışı seferberliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adliye çalışanlarından kan bağışı seferberliği
Abone ol
TAKIM ELBİSELİ OLAN SAMSUN CUMHURİYET BAŞSAVCISI MEHMET SABRİ KILIÇ

Samsun Adliyesi’nde depremzedeler için düzenlenen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü.


Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılay Samsun Şubesi iş birliğinde depremzedeler için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay tarafından Samsun Adliyesi içerisinde kan verme noktası kuruldu. Kampanyaya adliye çalışanları büyük ilgi gösterdi. Savcılar, avukatlar, büro personelleri ve birçok çalışan kan bağışı yaptı.


Kan bağışı noktasını ziyaret eden Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Oradaki insanların konteyner, battaniye, çadıra ihtiyacı olduğu kadar kana da ihtiyaçları var. Çok sayıda yaralı var. Bu yaptığınız kampanya çok anlamlı ve önemli. Ben 17 kişilik ekibimle deprem bölgesinde görev yaptım. Ölüm ve defin işlemlerini gerçekleştirdik. Biz kendi alanımızla ilgili bir hizmet yaptık. Bazı arkadaşlar orada yardım dağıtmada görev aldı. Sırada çok fazla gönüllü meslektaşımız var" dedi.


Kan bağışı kampanyasında Kızılay Samsun İl Başkanı Ahmet Muştu ve Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım da hazır bulundu.


Saat 09.00’da başlayan kan bağışı 17.00’de sona erecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalnız yaşayan özel gereksinimli birey evinde ölü bulunduÖnceki Haber

Yalnız yaşayan özel gereksinimli birey e...

Bakan Ersoy: Malatyada enkaz çalışmalarına başladıkSonraki Haber

Bakan Ersoy: Malatyada enkaz çalışmaları...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar