160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adıyamanlı sporcular madalyayla döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adıyamanlı sporcular madalyayla döndü
Abone ol
Emf Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası Ve Akdeniz ülkeleri Muyathai şampiyonasına Katılan Adıyamanlı Sporcular Madalyalarla Döndü.

EMF Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası ve Akdeniz Ülkeleri Muyathai Şampiyonası’na katılan Adıyamanlı sporcular madalyalarla döndü.

Antalya’da 4- 8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen ve 28 ülkeden 470 sporcunun katıldığı EMF Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası ve Akdeniz Ülkeleri Muyathai Şampiyonası’nda Adıyamanlı sporcular kıyasıya mücadele etti. Adıyamanlı milli takım sporcuları şampiyonada 3’te 3 yaparak, EMF Avrupa Kupası 1 altın, 1 bronz, Akdeniz ülkeleri 1 bronz madalya alarak şampiyonayı tamamladı.

Milli Takım Antrenörü Erdal Erdoğan, sporcuların çok çalıştığını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını dile getirerek sporcuları tebrik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Ortadoğu Gıda Fuarına hazırlanıyorÖnceki Haber

Gaziantep Ortadoğu Gıda Fuarına hazırlan...

Nazillispo, yeni teknik ekibi ile çıkışa geçtiSonraki Haber

Nazillispo, yeni teknik ekibi ile çıkışa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar