16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adanada Cumhuriyet Işığında Edebiyat ve Kadın söyleşisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada Cumhuriyet Işığında Edebiyat ve Kadın söyleşisi
Abone ol
Yüreğir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde "cumhuriyet ışığında Edebiyat Ve Kadın" Söyleşisi Gerçekleştirdi.

Yüreğir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde "Cumhuriyet Işığında Edebiyat ve Kadın" söyleşisi gerçekleştirdi.

Kadınların toplumsal yaşamda ve edebiyatta üstlendiği rolün ele alındığı söyleşide, Cumhuriyet’in kadınlara kazandırdığı haklar ve bu kazanımların kültür ve sanat dünyasına yansımaları konuşuldu. Katılımcılar, yazarların deneyimlerini ve değerlendirmelerini ilgiyle dinledi. Programda kısa bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemine dikkat çekerek kadınların toplumun her alanında daha güçlü bir şekilde yer almasının önemine vurgu yaptı. Demirçalı, "Cumhuriyetimizin aydınlık değerleriyle kadınların eğitimde, sanatta, edebiyatta ve yaşamın her alanında daha görünür olmasını desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Söyleşinin sonunda Demirçalı, etkinliğe katkılarından dolayı Ayşe Kulin ve Sema Soykan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ayrıca Yüreğir Belediyesi Kültürevlerinde hazırlanan özel tablolar da günün anısına yazarlara hediye edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
WDATF Dünya Yakın Savunma Federasyonundan kadınlara şiddetsiz yakın savunma eğitimi Önceki Haber

WDATF Dünya Yakın Savunma Federasyonunda...

Başkan Türkelden kadın personele 8 Mart kutlaması Sonraki Haber

Başkan Türkelden kadın personele 8 Mart...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar