22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

A Takımı gece boyunca çalıştı, sürücüler güne konforla başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
A Takımı gece boyunca çalıştı, sürücüler güne konforla başladı
Abone ol
Kocaeli'de 15 Temmuz Köprülü Kavşağı'nda Gece Boyunca çalışma Yapan Büyükşehir Belediyesi A Takımı Ekipleri, Köprü Giriş Ve çıkışlarındaki Zemin Bozulmalarını Gidererek Sürücülere Daha Güvenli Ve Konforlu Ulaşım Imkanı Sağladı.

Kocaeli’de 15 Temmuz Köprülü Kavşağı’nda gece boyunca çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, köprü giriş ve çıkışlarındaki zemin bozulmalarını gidererek sürücülere daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sağladı.

Kocaeli genelinde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalara hızlı müdahalelerde bulunuyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan ve Gölcük ile Başiskele yönlerine ulaşım sağlayan 15 Temmuz Köprülü Kavşağı’nda kapsamlı üstyapı çalışması gerçekleştirildi. Yoğun araç trafiğine hizmet veren kavşakta zaman içerisinde meydana gelen zemin oturmaları, köprü giriş ve çıkışlarında kot farkı oluşturmuştu. Sürüş sırasında araçlarda sarsıntıya neden olan ve yol konforunu olumsuz etkileyen bu durum, Büyükşehir A Takımı ekiplerinin titiz çalışmasıyla ortadan kaldırıldı. İlk olarak kot farkına neden olan eski asfaltı trimer kazısı yöntemiyle kaldıran ekipler, ardından köprüyle uyumlu kotta yeni asfalt serimi gerçekleştirerek sürücülere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağladı.

Daha akıcı ve konforlu ulaşım

Çalışmanın tamamlanmasıyla köprü giriş ve çıkışlarındaki kot farkı giderildi, yol yüzeyi daha düzgün ve dayanıklı hale getirildi. Böylelikle sürücülerin güzergah üzerindeki konfor kaybı ortadan kaldırılırken araç geçişlerinin daha güvenli ve akıcı olması sağlandı. Yenilenen üstyapı sayesinde kentin önemli ulaşım bağlantılarından biri olan kavşakta yolculuk kalitesi de yükseltildi.

Büyükşehir ekipleri, günlük ulaşımın ve bölgedeki trafik akışının en az düzeyde etkilenmesi amacıyla çalışmayı gece saatlerinde gerçekleştirdi. Geçici olarak araç trafiğine kapatılan kavşakta gerekli yönlendirme tabelaları ve uyarı levhaları yerleştirilerek sürüş güvenliği için tüm önlemler alındı. Gece boyunca aralıksız çalışan ekipler, üstyapı yenilemesini sabahın erken saatlerinde tamamlayarak kavşağı yeniden ulaşıma açtı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orhanelide yarı olimpik yüzme havuzu temeli atıldı Önceki Haber

Orhanelide yarı olimpik yüzme havuzu tem...

Kütahyada Temmuz ayında aranan 63 şahıs yakalandı Sonraki Haber

Kütahyada Temmuz ayında aranan 63 şahıs...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar