160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

7 yaşındaki Muhammet, soğukkanlılığıyla ekipleri alarma geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7 yaşındaki Muhammet, soğukkanlılığıyla ekipleri alarma geçirdi
Abone ol
Zonguldak'ın Ereğli Ilçesinde Bir Evde Elektrik Kontağından çıktığı Tahmin Edilen Yangında 7 Yaşındaki Muhammet Ekipleri Arayarak Durumu Haber Verdi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 7 yaşındaki Muhammet ekipleri arayarak durumu haber verdi.

Edinilen bilgiye göre olay Sarıkorkmaz Mahallesi Molla Ahmet Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Evdeki elektrik tesisatının eksi olması nedeniyle elektrik kablolarından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanların yükselmesiyle panik yapan annesine yardımcı olan 7 yaşındaki Muhammet A., eline aldığı telefonla itfaiyeyi aradı. Ailesiyle birlikte evden ayrılan küçük çocuk, ekiplerin gelmesini bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Sağlık, polis ve enerji firması yetkilileri de olay yerine gelerek tedbir aldı. Yaşadıklarını anlatan küçük çocuk, "Acil ekipleri ben aradım. Talihsiz bir olay oldu. Dogalgazla birleşik hat oldukları için yanma riski vardı. Elektirik tesisatlarının. Bende panik yaptım, 112 acil ekiplerine haber verdim" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada su da söz de küçüğünÖnceki Haber

Bursada su da söz de küçüğün

Şehit Nihat Karakoca kabri başında anıldıSonraki Haber

Şehit Nihat Karakoca kabri başında anıld...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar