160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

60 çocuk mehteran takımıyla sünnet coşkusu yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
60 çocuk mehteran takımıyla sünnet coşkusu yaşadı
Abone ol
Zonguldak - Zonguldak’ın Alaplı Ilçesinde 60 çocukla Birlikte Bu Yıl 23.cüsü Gerçekleştirilen ’geleneksel Sünnet şöleni’, Mehter Takımı Ve Kılıç Kalkan Gösterileriyle Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 60 çocukla birlikte bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen ’Geleneksel Sünnet Şöleni’, mehter takımı ve kılıç kalkan gösterileriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Alaplı Belediyesinin düzenlediği 23. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 60 çocuk; aileler coşku yaşadı. Çocuklar ve aileleri belediye başkanı hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzce Mehteran Takımı ve gösteri ekibiyle birlikte Karşıyaka’dan başlayan yürüyüş sahilde tamamlandı. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yürüyüşe eşlik etti. Mehter marşı gösterileriyle devam eden kutlamaları vatandaşlar büyük ilgiyle izledi.

“Damatlığa adım attılar”

Geleneksel hale gelen sünnet şöleninde açılışında konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 60 çocuğun sünnet ettirildiğini belirterek, "Allah tüm çocuklarımızın bahtlarını açık etsin, damatlıklarını da görmeyi nasip etsin" ifadesini kullandı. Tekin, şölene destek verenlere teşekkür etti.

Etkinlik, sünnet çocuklarına hediye takdimi ve şehir turuyla sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinopta bisikletli polis timleri göreve başladıÖnceki Haber

Sinopta bisikletli polis timleri göreve...

ESOGÜden Dünya Hepatit Günü açıklamasıSonraki Haber

ESOGÜden Dünya Hepatit Günü açıklaması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar