160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

2 ton meyve rehabilitasyon merkezi yararına satıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 ton meyve rehabilitasyon merkezi yararına satıldı
Abone ol
KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE KÖSEKÖY GENÇLİK EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ YARARINA 2 TON MEYVE SATILDI.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yararına 2 ton meyve satıldı.


Kartepe Belediyesi sosyal dayanışma projelerine devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, öncülüğünde Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yararına Ormanya önünde Kartepe ürünü şeftali ve nektari satışı yapıldı. Toplamda 2 ton meyve satıldı.



“Burada sadece satış yapılmıyor”


Satış öncesinde Kartepe Genç Akademi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Kocaman, “Burada sadece satış yapılmıyor. Buradan elde edeceğimiz gelir ile Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan özel kardeşlerimizin ihtiyaçlarına destek vereceğiz. Ayrıca sizlerle birlikte sosyal güzel bir örnek oluşturacağız. Aynı zamanda ticaretin, ABC’sini de öğrenme imkanı bulacaksınız. Özgüveninizi, çalışarak üreterek ve topluma faydalı bireyler olarak besleyebilirsiniz. İnsanlara yardımcı olmak, mutlu etmeye çalışmak insanın kendisini de mutlu eder. Kartepemizin tadına doyum olmayan şeftalilerini satışa sunuyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kozan Belediye Başkanı Özgan, tarihi çarşının çatısını saran asmadan üzüm topladı Önceki Haber

Kozan Belediye Başkanı Özgan, tarihi çar...

Ozon Tedavisinin Etki Mekanizması Sonraki Haber

Ozon Tedavisinin Etki Mekanizması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar