© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Vali Yılmaz İlçede Sağlık Yatırımlarını İnceledi

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şubat ayında hizmete giren 50 yataklı Bahçe İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Vali Yılmaz'a Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara da eşlik etti.

Vali Yılmaz, yaptığı açıklamada, Bahçe Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesinin bölgedeki sağlık hizmetleri açısından önemli bir adım olduğunu belirtti.

Hastanenin modern ve donanımlı olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, "Bahçeli hemşehrilerimiz bu güzel hastanemizde çok rahat bir şekilde tedavi görecekler.

Hastanemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vali Yılmaz daha sonra, yapımı devam eden Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi inşaatında da incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara'dan inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, merkezin önümüzdeki 3 ay içerisinde tamamlanacağını ve tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sağlık altyapısının önemli ölçüde güçleneceğini söyledi.

Vali Yılmaz, Osmaniye'de sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için yatırımlara devam edeceklerini vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER