© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Şehit Polis Adına Kütüphane Açıldı

Osmaniye Farabi Anadolu Lisesi'nde Şehit Polis Resul Barutçu adına kütüphane açıldı.

Osmaniye Farabi Anadolu Lisesi'nde Şehit Polis Resul Barutçu adına kütüphane açıldı.

Açılışa İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, OŞAD Derneği Başkanı Mahmut Kaplan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kaba, şehidin ailesi, okul yönetimi ve Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Kütüphanenin açılışında konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Barutçu'nun kahramanca şehit olduğunu ve onun adını taşıyacak kütüphanenin şehidin anısını yaşatacağını söyledi.

OŞAD Derneği Başkanı Mahmut Kaplan ise Barutçu'nun fedakarlığını ve vatan sevgisini anlatan bir konuşma yaptı.

Açılış töreninin ardından Şehit Resul Barutçu Kütüphanesi'ne şehidin mesai arkadaşları tarafından 1000 adet kitap bağışlandı. Kütüphanede şehidin fotoğrafları ve anısına hazırlanan köşe de yer alıyor.

Kütüphanenin açılışı şehidin ailesi ve yakınları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Şehidin babası, oğlunun adının bir kütüphaneye verilmesinin gurur verici olduğunu ve bu sayede anısının yaşatılacağını söyledi.

Şanlıurfa Akçakale sorumluluk bölgesindeki Tel Abyad'da, terör örgütü PKK/PYD'nin yapmayı planladığı bombalı saldırı eylemlerinde kullanacağı patlayıcı malzemelere müdahale esnasında dün patlayıcılar infilak etmiş, olayda 2 polis memuru ile 1 yerel polis şehit olmuş, 7 polis memuru ile 4 yerel polis yaralanmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER