28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Lösev’den Yıl Boyunca Et Yardımları Aralıksız Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lösev’den Yıl Boyunca Et Yardımları Aralıksız Sürüyor
Abone ol
LÖSEV, “ Önce Sağlıklı Beslenme” diyor. Lösemili çocuklar ve onko hastaları tedavi boyunca proteinden yüksek ve sağlıklı beslenebilsin diye et ve et ürünleri dağıtımlarına yıl boyunca devam ediyor.

LÖSEV, “Önce Sağlıklı Beslenme” diyor. Lösemili çocuklar ve onko hastaları tedavi boyunca proteinden yüksek ve sağlıklı beslenebilsin diye et ve et ürünleri dağıtımlarına yıl boyunca devam ediyor. Bu yıl hedef büyüten LÖSEV’in 2020 yılı hedefi 65 bin kez bu dağıtımı gerçekleştirmek.

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. En yüksek protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Yüksek protein içerikli et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. LÖSEV’e kayıtlı ve yüzde 90’ı asgari ücret altında geliri olan lösemi ve kanser hastaları yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl taze et ürünleri ile beslenebiliyor. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastaların vücut direnci yükseliyor, vücut savunmaları güçleniyor ve böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşiyor.

EVLERE KADAR ET YARDIMI
Et dağıtım desteklerini dokuz ilde bulunan LÖSEV Şubelerinin yanı sıra Türkiye genelindeki ev ziyaretlerinde ve anlaşmalı marketlerden ulaştıran LÖSEV, yıl boyunca ailelerin düzenli olarak et ve et ürünleri yemesini sağlıyor. Kurban Bayramına çok az bir süre kala hala binlerce LÖSEV’e kayıtlı hasta ailesi geçen sene yapılan kurban bağışları sayesinde hala taze et ve et ürünleri tüketebiliyorlar.

KURBAN BAĞIŞLARI HAYAT VERİYOR
Kurban Bayramı’nda LÖSEV’in aldığı kurban vekâletleri yıl boyunca ihtiyacı olan ailelere eşit ve adil şekilde dağıtılıyor. Yerinde ve uzaktan yapılan sosyal incelemeler sonucu ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelere destek veriliyor.

Osmaniye'de gerçekleştirilen organizasyonunda kentte yaşayan ve LÖSEV’e kayıtlı ailelere taze et ve et ürünleri destekleri sunuldu. Hastalar ve onların aileleri LÖSEV’e destek olan tüm hayırseverlere dua ederek bu zor günlerinde onları yalnız bırakmayan bağışçılara ve LÖSEV Çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Sizde LÖSEV e destek vermek ve “bu çorbada benimde tuzum olsun” demek isterseniz 0322 999 16 05 no’lu telefondan ulaşabilir, www.losev.org.tr internet sayfasından tüm çalışmaları inceleyebilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar