29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı
Abone ol
Erzincan AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya; Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe...

Erzincan AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya; Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, AK Partili belediye başkanları ve AK Parti yönetimi ile üyeleri katıldı.

Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, “Bu uzun ve engebeli yolda ben de varım deyip çekinmeyen, hiçbir beklentiye girmeden her zaman fedakarlık gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün bizler varız, yarın kardeşlerimiz, gençlerimiz bu bayrağı taşıyacak. Değişim devam edecek. Bayrak yarışı devam edecek. Bu yarışta hiçbir arkadaşımızın makam mevki kaygısı yok. Memleketine hizmeti, halka hizmeti, Hakk’a hizmet bilen bir anlayışla yenilenerek, değişerek, kendimizi yenileyerek yolumuza devam ediyoruz. Bizim teşkilatlarımızın bir özelliği var. Klasik parti teşkilatlarından farklı bir tarafı var. O da kim olursa olsun, ne olursa olsun adaletten şaşmama, kendi beldesinde, ilçesinde, köyünde bütün ülkenin kalkınması için seferber olma anlayışının gözetilmesidir. Onun için 10 yıldır istikrarın ve güvenin adresi olarak ülke kalkınmasının adresi olarak AK Parti var. Büyük üstat Tayyip Erdoğan var. Bu bahtı kara milleti dünyanın en saygın milletleri arasına getirmek için her üyemizin, her ferdimizin büyük işler başardığını bir kez daha ifade etmek istiyorum. Milletin yanında yer alanın zillete düştüğünü tarih yazmamıştır. Yazamayacaktır.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun da İl Özel İdaresi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise Erzincan belediye başkanı olarak göreve geldiği günden bugüne kadar olan çalışmaları anlattı. Son olarak kürsüye gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti iktidarı döneminde Erzincan'da ve Türkiye'de yapılan çalışmaları, değişimleri ve yatırımları anlattı. Yapılan konuşmaların ardından, toplantıya katılanlar arasında bilgi alışverişinde bulunuldu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar