18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4974
EURO34.7786
ALTIN2488.4

Turgutreis otelleri ile en eğlenceli tatil sizi bekler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgutreis otelleri ile en eğlenceli tatil sizi bekler!
Abone ol
Turgutreis otelleri arasından kendiniz için harika seçimler yapmaya hazır olun.

Turgutreis otelleri arasından kendiniz için harika seçimler yapmaya hazır olun. Dilediğiniz zaman tatil keyfi yaşayabilir ve en uygun fiyat seçenekleri ile tatilinizi hemen satın alabilirsiniz. Çünkü şimdi tam zamanı! Ben genellikle yaz tatili için birkaç ay önceden satın alıyorsun ancak şimdi erken rezervasyon fırsatları ile Turgutreis otellerinden dilediğim gibi seçim yapıp hemen tatilimi planlıyorum.

Turgutreis, Bodrum’un en çok tercih edilen tatil cennetlerinin başında geliyor. Hem eğlenmek hem dinlenmek hem de en güzel manzaralara şahit olmak isterseniz Turgutreis tatilinizi kolaylıkla planlayabilirsiniz. Bodrum yarımadasının en çok seveceğiniz yerlerinden biri olmaya adaydır. Hatta benim için Turgutreis ilk sırada gelmektedir.

Turgutreis plajında oturduğunuz zaman tam karşınızda sıralanmış 14 adet ada göreceksiniz. Küçük büyük 14 farklı boyutlarda adaları olan Sporak grubu için Turgutreis’e gelen insan çok fazladır. Kos adası ise diğer en çok tercih edilenlerden. İsmi de oldukça ünlüdür. Eğer vizeniz varsa siz de dilediğiniz gibi bu adalar arasında gezebilirsiniz. Yeter ki karar verin ve gideceğiniz tarihi iyi seçin. Mesela Eylül’de ya da Temmuz ayında Bodrum muhteşem güzelliktedir.

Bodrum’a geldiğiniz zaman gezip göreceğiniz yerleri de araştırmanızı tavsiye ederiz. Özellikle sadece Turgutreis değil, diğer beldeleri de gezmelisiniz. Plajları, plaj partileri, en eğlenceli Bodrum geceleri ve tabi ki kusursuz hizmet sunan diğer seçenekleri ile Turgutreis sizi bekliyor. Mesela Turgutreis’e geldiğiniz zaman sizin için harika bir otel seçimi olabilir.

Mio Bianco Resort ile hayal ettiğiniz tatili hemen planlamalısınız!

Akçabük Koyuna sadece 50 metre mesafede olan ve eşsiz bir koya açılan harika bir noktada bulunmaktadır. Mio Bianco Resort ile kendiniz için eşsiz tercihi siz de dilediğiniz gibi yapabilir ve en güzel zamanı geçirebilirsiniz. Lüks otellerin verdiği kadar kaliteli hizmet ve aynı zamanda ev konforunu sunar. Balkondan çıktığınız anda havuza girebilir, balkonunuzda güneşlenebilir ve gece de bu harika manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kadıkale Resort & Spa’da dinleneceğiniz tatil alternatifleri!

arasında size bir tavsiyem daha olacak. Merkeze 5 dakika yürüme mesafesinde olan Kadıkale Resort hava alanına da 50 km uzaklıktadır. Yani buraya ulaşım ve otelden her yere ulaşım oldukça kolaydır. Plajı, plajında şemsiyeleri, minder ve havluları ücretsizdir. Bodrum’da bu önemli bir detay çünkü plajları kapatan işletmeciler şezlong ve şemsiye başına para almaktadır. Rahat oda seçenekleri bulunuyor ayrıca su aktiviteleri de oldukça fazladır.

Sianji Well Being Resort manzarası ile sizi konuk eder!

Lüksü seviyorsanız da Sianji Well Being Resort tam size göre. Turgutreis’in en güzel koyunda ve eşsiz bir yere sahip. Genellikle bu kadar güzel konumlu oteller bulunmuyor, bulunduğu zamanda yer temin etmek kolay olmuyor. Bunun için Sianji Well Being Resort’te pek çok oda seçeneği v ar. 7 farklı yüzme havuzu, 24 saat açık resepsiyon, bagaj muhafazası, çamaşırhane, kuru temizleme, otopark, toplantı salonu ile konuklarına istediği rahatı sunmaktadır. Ayrıca kano, dalış, rüzgar sörfü gibi seçeneklerde sizi beklemektedir.

Bodrum yaz tatili için seçilebilecek hatta erken rezervasyon ile erkenden tatilinizi ayırtabileceğiniz kadar güzelliğe sahiptir. Bodrum’a geldiğiniz zaman eğlenceli tatilin ne demek olduğunu, alışveriş için küçük esnafın ne kadar değerli olduğunu hatta beyaz taş evlerin ne demek olduğunu anlayacaksınız. Size sunulacak olan en ayrıcalıklı zamanların farkına varacak ve kendiniz için en iyi olanı tercih etmiş olacaksınız. Seçimlerinizi yapmanızı ve aynı zaman da yaz için gideceğiniz Bodrum’u tatile çıkmadan araştırmanızı tavsiye ederiz. Bu en önemli detay. Eğer Bodrum’a ilk kez gelecekseniz, Bodrum’un özelliklerini, Bodrum’da ne yenir? Bodrum’dan ne alınır? Bodrum’da gezilecek yerler nerelerdir? Hatta buna benzer daha pek çok soruya yanıt bulmanızı tavsiye ederim ki o zaman bilinçli tatilci olabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar