20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Tüm Pırlantalarda Yaza Özel %50 İndirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüm Pırlantalarda Yaza Özel %50 İndirim
Abone ol
Eşiniz için pırlanta yüzük satın almak istiyor, ancak fiyatlardan tereddüt mü ediyorsunuz? Fiyatlar konusunda kafanızda soru işareti kalmasın. Çünkü pırlanta yüzük satın almak için tonlarca para ödemeniz gereken zamanlar geride kaldı.

Eşiniz için rlanta yüzük satın almak istiyor, ancak fiyatlardan tereddüt mü ediyorsunuz? Fiyatlar konusunda kafanızda soru işareti kalmasın. Çünkü pırlanta yüzük satın almak için tonlarca para ödemeniz gereken zamanlar geride kaldı. Ekonomik fiyatlardan da kaliteli pırlanta yüzükler ve diğer pırlanta ürünleri satın alabilirsiniz. Nasıl mı? Elbette Storks satın alarak! Storks ürünlerine dilerseniz markanın ülke genelinde yer alan 82 farklı mağazasından ulaşabilir, dilerseniz de online alışveriş yapmayı tercih edebilirsiniz. Online alışveriş yaparken gözünüz arkada kalmasın. Yüzde yüz güvenli alışveriş hizmetini sunuyoruz. Bir ürünü internetten satın aldıktan sonra, ürün kargo aracılığıyla size teslim edilene kadar Storks güvencesi altında alınıyor. Kargo için ücret ödemiyorsunuz. İsterseniz kendi adresinizi isterseniz de hediyeyi vermek istediğiniz kişinin adresini yazarak ona sürpriz yapabiliyorsunuz.

Storks Kalitesi ile Tanışın

Storks ile satın alacağınız pırlanta küpelerin ve diğer pırlanta ürünlerin parlaklığını seneler sonra bile ilk gün olduğu gibi koruyacağını biliyor musunuz? Storks, ürünlerin uzun ömürlü kullanılması ve dayanıklı olması için 18 ayar altın kullanmaktadır. Pırlantalar Storks kalitesiyle çok daha uzun ömürlü! Mücevher gardırobunuza ömürlük ürünler eklemek için tercihinizi Storks’tan yana yapmanız halinde asla pişman olmayacaksınız. Storks müşterileriyle yalnızca ticari değil, aynı zamanda duygusal bağ da kurarak onların istek ve beklentilerini derinlemesine anlamaktadır.

Türkiye’nin İlk Mücevher Markası Olma Gururu

Storks Türkiye’nin en köklü ve ilk mücevher markası olmanın gururunu yaşıyor. 1971 senesinde kurulan marka, yapılan ihracat ürünlerinde son 6 seneden beri hep ilk 3’te yer almıştır. 2016 ve 2017 senelerinde ise ihracat anlamında 1 numara olmayı başarmıştır. Storks başarısı Türkiye’yi de aşmış, dünyaya kadar ulaşmıştır. Storks’ta hem erkekler hem de kadınlar şıklıklarına şıklık katmak ve tarzlarını yansıtmak için uygun fiyatlı koleksiyonlara göz atabilirler. Üstelik ürünler için ödemeyi hem indirim avantajlarıyla hem de taksit imkanıyla birlikte yapabileceksiniz. Aradığınız pırlanta bilekliklerden, pırlanta kolyelere, takımlardan yüzüklere kadar hepsi Storks’ta!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar