20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

TEB'den Tıp Bayramı'nda doktorlara özel avantajlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEB'den Tıp Bayramı'nda doktorlara özel avantajlar
Abone ol
Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı’nı doktorlara yönelik sunduğu özel avantajlarla kutluyor.
Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı’nı doktorlara yönelik sunduğu özel avantajlarla kutluyor.
 
İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 14 Mart Tıp Bayramı’nı doktorlara yönelik sunduğu özel avantajlarla kutluyor. TEB Yıldız Bankacılık müşterisi olan doktorlar, Tıp Bayramı’nda kendilerine özel olarak sunulan 3-12 ay vadede yüzde 1,20, 13-36 ay vadede ise yüzde 1,23 faizli ve 100 lira masraflı kredilerden yararlanıyor.

TEB açıklamasına göre banka, doktorların finansal ihtiyaçlarına yönelik sunduğu avantajlı bankacılık ürün ve hizmetlerinin yanı sıra günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve mesleki ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler de sağlıyor. TEB Yıldız Bankacılık’ın deneyimli portföy yöneticileri, müşterilerle bire bir ilgilenip risk ve beklentilerine uygun ürünleri müşterilere sunarken, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine de yardımcı oluyor. TEB ayrıca, doktor müşterilerinin her türlü bireysel ya da mesleki ihtiyacını karşılamalarına yönelik özel fiyatlama ile kredi imkanı sunuyor.

TEB’in doktor müşterilerine özel olarak sunduğu Doktor Kart, müşterilerinin hem günlük yaşantılarında hem de mesleki ihtiyaçlarında en avantajlı kart olmaya aday. Doktor Kart ile havaalanı ya da şehir içi ulaşımda hekimlere özel şoförlü transfer hizmeti indirimli fiyatlarla sağlanıyor. Seyahatleri sırasında da çeşitli avantajlar elde eden doktorlar, kartları ile havaalanı otoparklarında araçlarını yüzde 50 indirimli park edebiliyor. Havaalanındaki belirli bekleme salonlarından yine ücretsiz yararlanmaya imkan veren TEB Doktor Kart ile kuru temizleme hizmetinden de ayda iki parçaya kadar ücretsiz yararlanmak mümkün. Motovale hizmetinden ve yüzde 50 indirimli sinema ve tiyatro biletlerinden yararlanma imkanı sağlayan Doktor Kart, restoran ve eğlence harcamalarında ve işyeri için medikal alımlarda da yüzde 10 bonus kazandırıyor.

TEB, Büyük Kulüp iş birliğiyle Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında doktorların katılımıyla bir tenis turnuvası düzenliyor. 5-14 Mart tarihleri arasında devam eden turnuvaya çok sayıda doktor katılıyor. Kapanışı 14 Mart’ta Büyük Kulüp’te düzenlenecek Tıp Balosu’nda turnuva kapsamında kazananlara çeşitli hediyeler verilecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar