24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5363
EURO34.7929
ALTIN2424.7

Sompo Japan’la çalışmak ayrıcalık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sompo Japan’la çalışmak ayrıcalık
Abone ol
Acenteler Sompo Japan Sigorta’yla çalışmaktan çok memnun. Sompo Japan Sigorta hakkında görüşlerini aldığımız acenteler, şirketin kendilerine sağladığı teknolojik imkanları, hasar yönetim becerisini, ulaşılabilirliğini, profesyonel ve istikrarlı olmasını seviyor.
Acenteler Sompo Japan Sigorta’yla çalışmaktan çok memnun. Sompo Japan Sigorta hakkında görüşlerini aldığımız acenteler, şirketin kendilerine sağladığı teknolojik imkanları, hasar yönetim becerisini, ulaşılabilirliğini, profesyonel ve istikrarlı olmasını seviyor.


Sompo Japan Sigorta’nın acenteleri, şirketin kendilerine sağladığı teknolojik imkanlardan ve başarılı hasar süreci yönetiminden memnun. Şirketin yıllardır süregelen istikrarlı yapısının kendilerine güven verdiğini belirten Sompo Japan Sigorta acenteleri, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulmasından da hoşnut.

Sompo Japan Sigorta’nın altyapısı sayesinde müşteriye hem hızlı teklif verebiliyorlar hem de zengin teminatlı ürünleri kolaylıkla satabiliyorlar. İstedikleri anda şirket yetkililerine ulaşabilen acenteler, Sompo Japan Sigorta sayesinde yüklerinin azaldığı konusunda hemfikir.

‘SOMPO JAPAN MÜŞTERİNİN FARKINA VARMADIĞI HASARLARI BİLE ÖDÜYOR’
İstanbul’da Sarı Sigorta Acenteliği’nin sahibi Özgür Sarı, “Sompo Japan’ın hasar sürecinden memnunuz. Dosyamız ne durumda diye aramak zorunda kalmıyoruz, onlar zaten dosyayı bir an önce kapatıyor” dedi. Müşteri memnuniyeti oranının çok yüksek olduğunu söyleyen Sarı, “Her poliçesinde içerik her zaman dolu. Poliçeleri müşteriyi mağdur etmeyecek şekilde hazırlanıyor. Şirket olarak, müşterinin farkında bile olmadığı hasarları ödüyorlar” dedi.

'SOMPO JAPAN SİGORTA HASAR YÖNETİMİNDE ACENTEYİ RAHATLATIYOR'

Sompo Japan Sigorta’nın Antalya’daki acenteliklerinden Cenk Sigorta’nın sahibi Cenk Börühan, Sompo Japan Sigorta’nın hasar ayağında acentesiyle sürece katkı sağlamasının hasar yönetimleri kâbusunu bir nebze de olsa rahatlattığını ifade etti. Börühan, sözlerini şöyle tamamladı: “Şirket yetkililerine kolayca ulaşmak önemli. Genel Müdürlük çalışanlarının telefonları bile her acentesinde olan bir şirket, samimiyetini ortaya koymuş demektir.”

‘SOMPO JAPAN PİYASADA OYUN KURUCU NİTELİĞİNDE’

İstanbul’daki Döler Sigorta’nın sahibi Sinan Döler, şunları aktardı: “Sompo Japan istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Bunu çeşitli bilanço oyunlarıyla değil; kurallara uygun ve net hesaplamalarla başarıyor. Bir ürün üzerinde fiyatlama yaptığı zaman, diğer oyuncular da aynı fiyatlamayı taklit etmeye başlıyor. Bir kampanya yaptığı zaman diğerleri de aynı yolu izlemeye başlıyor. Piyasada oyun kurucu olduğunuzda bu size doğal bir liderlik veriyor.”

‘SOMPO JAPAN YÖNETİCİLERİNİN BİLGİ VE DENEYİMİ GÜVEN UYANDIRIYOR’
Rize’deki Sompo Japan Sigorta acentelerinden Erdal Yaşar Hoşver, “Sigorta ve yöneticilik konusunda bilgi ve tecrübelerine güvendiğim, inandığım kişilerden oluşan güçlü bir ekibe sahip olduğu için Sompo Japan Sigorta’yı tercih ettim” dedi. Hoşver ayrıca, Sompo Japan Sigorta’nın ürün yelpazesinin genişliği, istikrarlı fiyat politikası ve hızlı hasar ödeme sisteminden dolayı sigortalılarını memnun ettiğini söyledi.

‘SOMPO, POLİÇE TEKLİF VE ÜRETİMİNDE HIZLI VE PRATİK’
Sompo Japan Sigorta’nın Adana’daki acentelerinden Mehmet Ali Kıraç, Sompo Japan Sigorta’nın sağladığı teknolojik altyapıdan bahsetti. Kıraç, “Sistem teklif/poliçe üretim sürecinde oldukça hızlı ve pratik. Sürat ve esneklik kabiliyetine sahip bilişim desteği satışın en önemli unsurları olduğu gibi artık hasarın da en önemli iki unsuru. Bu konuda Sompo’yu takdir ediyoruz” diye konuştu.

‘DİĞER ŞİRKETLER SOMPO JAPAN SİGORTA’YI TAKİP EDİYOR’
Sompo Japan Sigorta’nın Kocaeli acentelerinden Selma Şengel, “Sigorta sektöründe ürün konusunda açığı görebilen, ona göre ürünler oluşturan bir şirket. Bu da diğer şirketlerin Sompo Japan’ı takip etmelerine neden oluyor. Müşterilerin talepleri doğrultusunda hazırladığı ürünler, geniş teminatlar ve istikrarlı bir fiyat çizelgesi Sompo Japan’ı tercih sebeplerinin başında geliyor” dedi.

‘ANLAŞMAZLIKLARDA ŞİRKET YETKİLİLERİYLE KONUŞUP ORTA YOLU BULMAK MÜMKÜN’
Denizli’deki Bermant Sigorta’nın sahibi Şakir Bermant, “Sompo Japan Sigorta’da hasarlar iyi yönetiliyor ve hızlı hizmet veriliyor. Her sorumuza yanıt alabiliyoruz. Yorum farkından dolayı sıkıntı yaşanan hasar dosyaları olabiliyor, karşılıklı olarak tartışıp ortak bir noktada birleşebiliyoruz. Bir acente için savunduğu bir konuda şirketin acentesini dinlemesi ve haklı bulduğunda karar değiştirmesi çok önemli, bize bu imkânlar veriliyor” şeklinde konnuştu.

‘SOMPO JAPAN SİGORTA ACENTESİNE REKABET EDEBİLECEĞİ BİR ORTAM SAĞLIYOR’
Sompo Japan Sigorta’nın Ankara’daki acenteliklerinden birinin sahibi Mete Can Evirgen,
“Sompo Japan, hem kurumsal hem de bireysel işlerimizde piyasayla kolaylıkla rekabet edebileceğimiz ortamı bize sağlıyor. Acente istediği veriye sıkıntısız ve basit bir şekilde eğitim almasına gerek kalmadan ulaşabiliyor. Özellikle hızlı teklif düzenleme ekranı acentenin yenileme ve satış zamanını kısaltıyor” dedi.

‘İÇERİK VE FİYAT DENGESİ MÜŞTERİLERİN LEHİNE’
Sompo Japan Sigorta’nın İzmir’deki acentelerinden Özlen Çetinel, “Sompo Japan Sigorta’nın sürekli büyüyen bir şirket olmasının yanı sıra müşteri ve acente odaklı çözümleri şirketle çalışma tercihimizde etken oldu” dedi. Sompo Japan’ın içi dolu ürünler sunduğunu vurgulayan Çetinel, “Hasar süreçlerinde sorun yaşanmaması fiyat, içerik dengesinin müşteri lehine olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

‘HEM ACENTENİN HEM MÜŞTERİNİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR’
Sompo Japan Sigorta’nın Bursa’daki acentelerinden biri olan Bahtiyar Özdemir, Sompo Japan’ın daima yenilikçi teknolojik yaklaşımlarla hem kendilerinin hem de müşterilerinin hayatını kolaylaştıran bir çözüm ortağı olduğunun altını çizdi. Özdemir, şöyle devam etti: “Kapsamlı teminatları, her ihtiyaca ve bütçeye uygun poliçe seçenekleri ve fiyat tarifesindeki rekabetçi yaklaşımı da Sompo Japan’ın müşteriler üzerindeki pozitif etkisini artırıyor.”

‘SOMPO JAPAN ÜRÜNLERİYLE DİKKAT ÇEKİCİ YENİLİKLER SUNUYOR’
Antalya’daki Sigortafestivali Sigorta’nın sahibi Mustafa Köleoğlu, Sompo Japan Sigorta’nın ihtiyaçların en güncel halini keşfedip bunları ürünlerine yansıttığını söyledi. Sompo Japan’ın ürünlerinin her zaman dikkat çekici yenilikleri de beraberinde getirdiğini, dolayısıyla müşterilerin tercih ettiğini belirten Mustafa Köleoğlu, verdikleri özel indirimlerin de Sompo Japan Sigorta ürünlerinin tercih edilmesinde etkili olduğundan bahsetti.

‘İSTİKRARLI YAPISI SOMPO JAPAN’IN TERCİH EDİLMESİNDE ETKİLİ’
Adana’daki Başak Sigorta’nın sahibi Mehmet Hüviyetli, Sompo Japan Sigorta’nın gerek yönetim yapısında gerekse personel ve fiyatlarda istikrarlı olduğunu belirtti. Bu istikrarın, müşterilerin de Sompo Japan’ı seçmesinde etkili olduğunu ifade eden Hüviyetli, istikrarın hasar konusunda da gösterildiğini, iyi yönetilen hasar departmanının acenteyi ve tüketiciyi rahatlattığını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar