29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Nissan SUV Segmentindeki Liderliğini Yılın Son Çeyreğinde de Sürdürecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nissan SUV Segmentindeki Liderliğini Yılın Son Çeyreğinde de Sürdürecek
Abone ol
Yenilikçi teknolojisini dinamik tasarımları ile birleştiren Nissan, yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor.
Yenilikçi teknolojisini dinamik tasarımları ile birleştiren Nissan, yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile SUV segmentine liderlik etmeye devam ediyor.


Ağustos ayında 60 bin 199 adet olarak gerçekleşen ve küçülen toplam otomotiv pazarında Nissan, yüzde 2,85’lik pazar payı ile büyümeye devam ediyor.


Türkiye’de 2014 yılında satışa sunduğu yeni Qashqai, Juke ve X-Trail modelleri ile toplam SUV segmentinin yüzde 25’ine sahip olan Nissan, segment liderliğini sürdürüyor.


Otomobil ve hafif ticari araç pazarının 60 bin 199 adet olarak gerçekleştiği Ağustos ayında Nissan, 1.713 adetlik satışı ile pazar payını yüzde 2,85’e ulaştırdı.


Nissan, güçlü satış rakamları ve birbirinden cazip kampanyaları ile 2014 yılının son çeyreğine iddialı giriyor.



Sonbahar’ı renklendirecek Eylül kampanyaları Nissan bayilerinde



Nissan, düşük yakıt tüketimine, yüksek performansa ve üstün teknolojiye sahip Qashqai modelini, Eylül ayı boyunca 67 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor.


Pick-up segmentinde, sınıfının en güçlüsü Nissan Navara ise Eylül ayına özel yüzde 18 KDV indirimi ile Nissan Bayileri’ndeki yerini alıyor.


Satış sonrasında da kullanıcılarını destekleyen kampanyalarla karşımıza çıkan Nissan, Nissan Connect Teknolojisi ile önceki nesil Qashqai modelinin harita güncellemesinde de Eylül ayında yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.


***Eylül ayı kampanyalarındaki Navara fiyatları 2013 Model Yılını kapsamaktadır.

 
Nissan Hakkında


Nissan Motor Co., Ltd., Yokohama merkezli Japonya’nın ikinci büyük otomotiv şirketidir.


Dünyada 236.000 adetten fazla çalışanı ile faaliyet gösteren Nissan 2012 yılında 4.9 milyon adet araç satışı ile 9.6 trilyon Japon yeni (116.16 milyar USD) ciro elde etmiştir. Yeni, ayrıcalıklı ve heyecan verici modellerin üretimine olan bağlılığı ile Nissan geniş bir ürün yelpazesinde Nissan ve Infiniti markaları altında 60 adet modeli kullanıcılara sunmaktadır.


Sıfır emisyon’da bir öncü olan Nissan, 2010 yılında ilk Nissan Leaf’in satışa sunulması ile İlk satın alınabilir, kitlesel pazarlanan, saf elektrikli aracın üretimini gerçekleştirerek bir tarih yazmıştır. Nissan Leaf, 2011-2012 Japonya’da yılın otomobili ( RJC ); 2011’de Avrupa’da Yılın Otomobili ve 2011 de Dünyada Yılın Otomobili ödülleri başta olmak üzere sayısız uluslararası ödül sahibi olmuştur. Nissan’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için http://www.nissan-global.com/EN/ web sitesini ziyaret ediniz.


Avrupa’da Nissan


Nissan yurt dışında üretim yapan ve Avrupa’da varlığı olan otomotiv firmaları içinde en kapsamlı Avrupa yayılmışlığına ve istihdama sahip olan üretici firmalardan biridir. Nissan lokal bazlı dizayn, araştırma & geliştirme, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 14.500’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve Rusya’da yer alan üretim tesisleri geçtiğimiz yıl, mini MPV, ödüllü Crossover, SUV ve ticari araçlar başta olmak üzere 660.000adetten fazla araç satılmıştır. Nissan başta İngiltere ve Rusya olmak üzere Almanya, Fransa ve İtalya'da önemli pazarlarda başarı ile yer almakta olup Avrupa'da % 3,8'lik bir pazar payına sahiptir.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar