28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Destek Patent dünya lideri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Destek Patent dünya lideri
Abone ol
Destek Patent, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (World Intellectual Property Organization – WIPO) tarafından kabul edilen uluslararası marka başvurularında, dünya şirketleri sıralamasında birinciliğe yükseldi.
Destek Patent, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (World Intellectual Property Organization – WIPO) tarafından kabul edilen uluslararası marka başvurularında, dünya şirketleri sıralamasında birinciliğe yükseldi.


2013 yılında gösterdiği performansla tüm dünyadaki rakiplerini geride bırakan Destek Patent, kendi alanında dünya lideri oldu.

Türkiye’de 30 yılı aşkın bir süredir patent ve marka tescili alanında vekillik hizmeti veren Destek Patent, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne (World Intellectual Property Organization – WIPO) yapılan marka müracaatları sıralamasında birinciliği elde etti. Türkiye’de olduğu kadar uluslararası alanda da önemli başarılara imza atan Destek Patent, kendi alanında dünyanın zirvesine yükseldi.

Dünya Lideri

Dünyanın saygın yayıncı kuruluşlarından World Trademark Review dergisinin Corsearch firması ile hazırladığı “WTR 1000: Dünyanın Öncü Marka Vekilleri 2014” raporunda ülkemiz adına Destek Patent için gurur verici bir başarı vardı. Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne ülkemizin de taraf olduğu Madrid Protokülü kapsamında yapılan uluslararası marka müracaatları vekil sıralamasında Destek Patent “dünya lideri” olarak ilan edildi. Destek Patent’in ardından Hollanda’dan Novagraaf ikinci, İtalya’dan Jacobacci & Partners ise üçüncü vekil bürosu olarak yer aldı.

Türkiye’nin gelişen potansiyeli


Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Destek Patent’in uluslararası marka başvuru performansının bu başarıyı getirdiğine dikkat çekerek, “Türkiye’de olduğu kadar dünyada da önemli başarılara imza atan Destek Patent, Türk şirketlerinin de ilk tercihi oldu. Bizim bu başarımız aslında ülkemizdeki şirketlerin global ölçekte hızla gelişen bir potansiyeli olduğunu da bize göstermektedir.” dedi.

Hizmette mükemmeliyetçi anlayış

Kemal Yamankaradeniz, Türk firmalarının dünyaya açılmak için Destek Patent’i tercih etmelerinden dolayı gurur duyduklarını açıklayarak, Destek Patent’in müşterilerine verdiği hizmette güvene dayalı mükemmeliyetçi bir tutum sergilediğini vurguladı. Yamankaradeniz şöyle devam etti:

“Dünya Marka Vekil sıralamasında zirvede yer almak bizi hem mutlu etti hem de bundan sonraki çalışmalarımız için bize büyük motivasyon kaynağı oldu. Destek Patent olarak bundan sonraki amacımız ise zirvedeki yerimizi koruyarak tüm gücümüzle çalışmaya devam etmektir.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar