23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.585
EURO34.8354
ALTIN2416.1

Bakan Selçuk 81 İl Milli Eğitim Müdürü İle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Selçuk 81 İl Milli Eğitim Müdürü İle Buluştu
Abone ol
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen “İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’na katıldı.

Millî Eğitim BakanıZiya Selçuk, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen “İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’na katıldı.

Selçuk yaptığı açıklamada, “Çalışmalara ışık tutmak için buradayız” dedi.

Bakan Selçuk, “2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılmış olan çalışmaların genel bir değerlendirilmesi ve bu değerlendirme sonucunda da yaz aylarında yapmamız gereken çalışmalara ışık tutmak, önümüzdeki eğitim öğretim yılında yapmamız gereken bazı iş ve işlemlerin organizasyonu için burada bulunuyoruz.” dedi.

Toplantının ardından, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret eden Selçuk, yaptığı açıklamada, Türkiye’deki bütün illerin eğitim müdürleri ile toplantıda buluştuklarını ifade etti.

“GENEL DEĞERLENDİRME İÇİN BURADAYIZ”

Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Selçuk, “Bugün yapmak istediğimiz işler aslında 3 kategoride yer alıyor. Eğitim öğretim yılının sona erdiği bu günlerde ‘acaba geçtiğimiz eğitim öğretim yılının nasıl bir değerlendirmesi yapılabilir, eksiğimiz nedir, daha iyi yapabileceğimiz şeyler, almamız gereken tedbirler nelerdir’ bir genel değerlendirme toplantısı için buradayız.” diye ifade etti.

Selçuk, Afyonkarahisar’ın eğitim öğretim kalitesinin ve bazı niceliksel meselelerinin masaya yatırılması, ildeki eğitimin daha yüksek noktalara taşınabilmesi için hangi tedbirlerin alınabileceği konusunda da görüş alışverişi yapacaklarını kaydederek,”2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapılmış olan çalışmaların genel bir değerlendirilmesi ve bu değerlendirme sonucunda da yaz aylarında yapmamız gereken çalışmalara ışık tutmak, önümüzdeki eğitim öğretim yılında yapmamız gereken bazı iş ve işlemlerin organizasyonu için burada bulunuyoruz. Bütün bu çalışmaların verimli olması ve Türkiye’nin eğitim sisteminin kalitesinin artmasına hizmet etmesi dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

(BSHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar