20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Toprakkale Demokrasiye Sahip Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale Demokrasiye Sahip Çıktı
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçe Kaymakamlığınca, darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkma yürüyüşü düzenlendi.
Osmaniye’nin Toprakkale ilçe Kaymakamlığınca, darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkma yürüyüşü düzenlendi.

Toprakkale ilçesinde ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen vatandaşlar demokrasiye sahip çıkarak, darbe girişimine tepki gösterdi.



Toprakkale ilçesinde gerçekleşen yürüyüşe, Kaymakam Mehmet Maraşlı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Yılmaz,  Kamu kurum ve kuruluşlarını, Muhtarlar, Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Darbe girişiminde hayatını kaybedenler için İlçe Müftüsü ve İmamlarının okudukları Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından dua edildi.



Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, yaptığı konuşmada;

 “15 Temmuz günü gerçekleşen hain darbe girişimi, faillerini ve destekçilerini lanetlemek ve bu girişimler kapsamında karşısında farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, Bu birlik ve kenetlenme, dün olduğu gibi bugün de devletimiz ve milletimiz üzerinde çirkin emellere en etkili cevaptır.



İlçe Kaymakamı olarak 15 Temmuz gününde beri milli birlik ve beraberlik doğrultusunda o darbeci soytarıların, düzenbazların  girişimleri açıklandığı andan itibaren ülke genelinde olduğu gibi tüm Toprakkale  halkı birlik bütünlük içersinde hareket etmiştir. Hepinize teşekkür ederim.

Bu vesileyle bu hain kalkışmaya karşı dururken şehit olan vatan evlatlarına rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyor, onları şükranla yad ediyoruz. Allah  Devletimizi ilelebet payidar, milletimizi bahtiyar kılsın.”dedi.



Kaymakam Maraşlı, Toprakkale ilçe sakinleri ile Osmaniye halkına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Avukat Hamza Tor ise konuşmasında, darbeye karşı çıkan tüm siyasi parti temsilcilerine ve günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan tüm Osmaniye ve Toprakkale halkına teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar