25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5827
EURO34.9688
ALTIN2424.2

Camiye giren yılan, cemaati korkuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, camiye giren yılan, cemaatin ve eğitim alan öğrencilerin korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, camiye giren yılan, cemaatin ve eğitim alan öğrencilerin korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Bir öğrenci tarafından fark edilen ve güvenlik kamera kayıtları incelendiğinde yaklaşık üç gündür cami içerisinde dolaştığı fark edilen yılan, uzun uğraşlar sonrasında yakalanarak doğal yaşam alanına bırakıldı. 

İlçe merkezinde bulunan Göçmenler Mahallesi'ndeki Göçmenler Camii'ne zehirli boz yılan girmesi nedeniyle, cemaat korku dolu anlar yaşadı. Yılanın camiye girişi, cami içerisinde gezintisi de güvenlik kameraları sayesinde an be an kaydedildi. 

Kur'an Kursu öğrencisi Kadir Çağrı Kırıcı, akşam namazı öncesinde caminin pencerelerini açmak için içeri girdiğinde halıların üzerinde gezinen yılanı görerek, korkup hızla dışarı kaçtı.

Olaydan haberdar olan Cami imamı Ahmet Atalay camideki güvenlik kamerası incelendi. Yapılan incelemede camide bir yılanın gezdiği görülmesi üzerine cemaat ile birilikte yılanı bulmak için adeta seferber olundu.

3 gün boyunca aranan yılan, sonunda Toprakkale Belediyesi Garaj Amiri Kemal Sepici'nin görevlendirdiği personel Ömer Kılıç tarafından yakalandı.

Yılan daha sonra doğal yaşam ortamına bırakıldı. Cami İmam Hatibi Ahmet Atalay, akşam saatlerinde camiye yılanın dış kapı altından girdiğinin fark eidldiğini belirterek, "Akşam namazı için camiye giren öğrencimiz bunu fark etmiş. Bunun üzerine bizlerde müdahale ettik.

En sonunda duvar kenarındaki tahtaların arasına saklanmış halde bularak yakaladık. Bunun için üç gündür nöbet tuttuk geceli gündüzlü.

Sonundan da Allah'a hamd olsun saklandığı yerden yakalayarak rahat bir şekilde namazımızı kıldık." dedi. 

İmam hatip Atalay, "Yılan tahmin ettiğimize göre, camimizin etrafında çevre düzenlemesi yapılmakta. Karaçay deresinden kum getirilmişti, öyle sanıyoruz ki o kepçeyle yüklenen kumlarla beraber kamyonla gelmiş olmalı. Yoksa bizim bu bölgede görülen bir yılan değil". diye Konuştu. 

Kur'an Kursu öğrencisi Kadir Çağrı Kırıcı ise caminin ışıklarını açmak için kumandayı aradığını bulamayınca ön tarafa doğru yöneldiğinde yılanı gördüğünü belirterek, "Yılanı gördükten sonra hızla kaçıp hocayı çağırmaya gittim.

Çok korktum ve tekrar hocamızla beraber gelerek yılanı aramaya başladık." diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar