29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Turkcell ile faks ‘her yerde’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turkcell ile faks ‘her yerde’
Abone ol
Turkcell’in şirketlere uçtan uca dijital çözüm hedefi doğrultusunda sunduğu Akıllı Faks büyük ilgi gördü.

Turkcell’in şirketlere uçtan uca dijital çözüm hedefi doğrultusunda sunduğu Akıllı Faks büyük ilgi gördü.

Akıllı Faks ile bugüne kadar 10 milyondan fazla gönderim gerçekleşti. Akılllı Faks sayesinde cepten, web ve e-posta ile faks gönderilip alınabiliyor.

Çevre dostu özelliğinin yanı sıra bulut üzerinde arşivleme kolaylığı bulunan uygulama ile gönderilen dosyalara, her yerden erişim sağlanabiliyor.


Dijital operatör Turkcell, kurumların dijital dönüşüm yolculuklarına katkı sunmaya devam ediyor. KOBİ’ler başta olmak üzere bireysel ve kurumsal hemen herkesin pek çok işlemde  ihtiyaç duyduğu faks uygulaması, artık cep’ten ve web’den sağlanıyor. Gönderimleri dijital ortama aktaran Turkcell Akıllı Faks, ofisleri de ‘cep’e taşıyor. Faks alıp göndermek için şirkete gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor, gelen fakslar her yerden görülebiliyor ve her an faks çekilebiliyor.

Turkcell hat sahibi olan tüm kullanıcılar Akıllı Faks uygulaması ya da Bip’ten faks gönderebiliyor. Superonline kurumsal müşterileri ise daha gelişmiş özellikler ile tüm faks numaralarını tek platformdan takip edebiliyor ve arşivleyebiliyor.

10 milyon faks gönderildi

Büyük ilgi gören Akıllı Faks ile bugüne kadar 10 milyonun üzerinde gönderim gerçekleşti. Cepten gönderilen 10 milyon faks üst üste konulduğunda Avrupa’nın en yüksek binası olan Sapphire’in uzunluğuna erişiyor. Yan yana konulduğunda ise 848 futbol sahası kadar yer kaplıyor.  Akıllı Faks hizmetiyle kullanıcılar faksları dijital ortamda arşivleyebiliyor, her yerden kolayca ulaşabiliyor, çevre dostu uygulama sayesinde kağıt tasarrufu sağlanıyor. Faks cihazı alımı ya da bakımına, toner, kartuş, kâğıt gibi malzemelere bütçe ayırmaya da gerek kalmıyor. Gelen faksların kaybolması sorunu ortadan kalkarken, istenmeyen kişilerin eline geçme riski de önleniyor.

Akıllı Faks ile kamu ve özel kurumlara talimat, dilekçe ve hukuki işlerde belge iletmek mümkün. Şirketler de faks numarasını Superonline’a taşıyarak ya da yeni bir numara tahsis ederek akıllı faks hizmetine ulaşabiliyor ve Akıllı Faks hizmeti ERP, Muhasebe gibi yazılımlarla entegre edilebiliyor. 

Akıllı Faks portalına www.turkcellakillifaks.com adresinden, mobil uygulamalara ise Apple Store ve Google Play üzerinden ulaşılabiliyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar