29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

T40 ile başlayan Turkcell - ESET işbirliği T50 ile sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
T40 ile başlayan Turkcell - ESET işbirliği T50 ile sürüyor
Abone ol
Turkcell’in 4G özellikli yeni telefonu T50’yi tercih eden Turkcell aboneleri, mobil cihazlara yönelik kapsamlı dijital koruma sağlayan ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler.
Turkcell’in 4G özellikli yeni telefonu T50’yi tercih eden Turkcell aboneleri, mobil cihazlara yönelik kapsamlı dijital koruma sağlayan ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler.


Mobil alanda Türkiye’nin ilk yerli üretim akıllı telefonu Turkcell T40 modeliyle başlayan Turkcell-ESET işbirliği, yoğun ilgi üzerine T50 ile devam ediyor.


Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sunan ESET, bu yılın başında T40 akıllı telefonu kullanıcılarının dijital güvenliğine yönelik önemli bir işbirliğine imza atmışlardı. Şimdi abonelerine yeni ve gelişmiş özelliklere sahip T50 modelini sunan Turkcell, bu modelde de ESET’le beraber çalışıyor.



Benzersiz ve güvenli online deneyim


Herkese açık Wİ-Fİ noktalarında internet kullanıldığında, online alışveriş ve bankacılık uygulamalarında ya da çeşitli aplikasyonlar indirildiğinde dijital tehditlere karşı akıllı cep telefonlarının en yüksek korumaya sahip olması artık çok önemli.


ESET‘in mobil güvenliğe yönelik ürünü ESET Mobile Security, sürekli güncellenen kapsamlı koruma yapısı ve düşük bellek gereksinimli cihazı yormayan çalışmasıyla T50’yi en üst seviyede koruma altına alıyor. ESET Mobile Security, özellikle daha az güvenli ortamlarda mobil cihazların huzurla kullanılmasını sağlayarak dijital konfor sunmak üzere tasarlandı.



6 ay ücretsiz


Turkcell T50’yi tercih eden Turkcell aboneleri, ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. T50 kullanıcıları, cihazda yer alan Kurulum Yöneticisi uygulaması içindeki Araçlar kategorisinden ESET Mobile Security’i indirebilirler.


Turkcell T50 kullanıcıları, telefonun HD kalitesinde görüntü sunan 5 inç’lik ekranı, dört çekirdekli 1.2 GHZ’lik işlemcisi, Android‘in son versiyonu Kitkat işletim sistemi, 13 MP’lik kamerası ve 4G özellikleriyle konfor yaşarken, ESET Mobile Security, yazılımıyla da dijital saldırılara karşı güvende olmanın keyfini sürecekler.


ESET ve Stratus Hakkında

1992 yılında kurulmuş olan ESET, dünya genelinde bireysel ve kurumsal kullanıcılara hitap eden güvenlik ürünleri geliştiriyor. ESET NOD32 Antivirus, proaktif zararlı yazılım tespitinde piyasa lideri olarak hak kazandığı “VB100 Ödülü” sayısı ile dünya rekorunu elinde bulunduruyor. ESET, testin gerçekleştirilmeye başlandığı 1998 yılından bu yana hiçbir yaygın (in-the-wild) tehdidi kaçırmadı. ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security ve Mac için ESET Cybersecurity dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından güvenilir bulunarak tavsiye ediliyor. Genel Merkezi Bratislava/Slovakya’da bulunan ESET’in, San Diego/USA, Buenos Aires/Arjantin, Prag/Çek Cumhuriyeti ve Singapur’da bölge ofisleri bulunuyor. Ayrıca Bratislava, San Diego, Prag, Krakow/Polonya, Montreal/Kanada ve Moskova/Rusya’da zararlı yazılım araştırma merkezleri var. ESET’in 180’den fazla ülkede iş ortakları mevcut. Şirket, Deloitte’s Technology Fast 500’de sürekli olarak Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar