19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8273
ALTIN2511.1

Philips TV Yeni Performans Serisi’yle sınırları zorluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Philips TV Yeni Performans Serisi’yle sınırları zorluyor
Abone ol
Koltuklara uzanıp televizyon izlemek, en son teknolojiye sahip 3-taraflı Ambilightlı Philips TV 7304’le artık çok daha eğlenceli.

Koltuklara uzanıp televizyon izlemek, en son teknolojiye sahip 3-taraflı Ambilightlı PhilipsTV7304’le artık çok daha eğlenceli.

Philips TV, Yeni Performans Serisi’yle farklı beklentideki tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda benzersiz bir seyir deneyimi sunarak çıtayı oldukça yükseğe çıkarıyor.

Renk paleti ve televizyondan taşan görüntüleri, ince ve narin tasarımı, kolayca döndürülebilen T şeklinde konsoluyla televizyon artık bir beyaz eşya olmaktan çıkarak ev dekorasyonunun bir parçası haline geliyor. 

AI ses kontrolü dahil bir çok farklı akıllı fonksiyona sahip

Philips TV 7304 modeli; hem TV izleyenlere, hem de televizyonda saatlerce oyun oynayanlara hitap ediyor. Yeni Performans Serisi; daha yüksek fiyatlı Philips TV modellerinde bulunan birçok özelliği barındırırken farklı ekran boyutu seçenekleriyle tüm tüketicilerin beklentilerini tek bir televizyonla karşılıyor.

* Benzersiz Ambilight özelliği

* Philips P5 Görüntü İşleme Motoru

* 4K Akıllı HDR

* Sinema kalitesinde Dolby Vision and Dolby Atmos ses ve görüntü özelliği

* Google Asistan’a sahip olan Android TV’lerde Amazon Echo ve Alexa’da mevcut.

Son geliştirilen teknoloji sayesinde, Philips Android TV’lerdeki uygulamalar artık sesli komutlarla da aktifleştiriliyor.

Televizyonda oyun oynamak, Netflix’e giriş yapmak veya Google Asistan’ı aktifleştirmek. Bunlardan herhangi biri için tek bir sesli komut yeterli.

Yeni Performans Serisi’yle seyir keyfi doruklarda

Uygun fiyatıyla tüm son model teknolojik özellikleri barındıran 7304, geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyor. Yeni Philips Performans Serisi; sunduğu geniş model skalasıyla eğlenceyi hayata katarken, evlere de konforu getiriyor. 3.nesil P5 Görüntü İşleme motoruna sahip yüksek performanslı televizyon

* Arındırılmış, daha gerçekçi görüntü özelliği
* Geliştirilmiş gürültü azaltma, netlik ve kontrast kabiliyeti
* Karanlık sahnelerde ayrıntıların daha net gözükmesi özellikleriyle diğer birçok modelden daha öne çıkıyor.

Farklı boyutlarda satışa sunulacak olan Performans Serisi’nin 127 ekran için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 6.199 TL’dir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar