20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Meyve suyunuza lif, hayatınıza sağlık katın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meyve suyunuza lif, hayatınıza sağlık katın!
Abone ol
Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı ile farklı lif oranlarında lezzetli meyve suları sofralarla buluşuyor.
Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı ile farklı lif oranlarında lezzetli meyve suları sofralarla buluşuyor.

Fiberboost teknolojisi sayesinde tek bir düğmeye basarak meyve suyunun kıvamını ayarlamak artık çok kolay!

Sindirim ve dolaşım sistemi başta olmak üzere vücuda faydaları saymakla bitmeyen lifli besinler, beslenmesine dikkat edenlerin diyet listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Yiyecekler kadar tüketilen içeceklerin de lif açısından zengin olması, özellikle kış soğuklarının yaklaştığı bugünlerde önem kazanıyor. Fiberboost teknolojisi ile tasarlanan Philips Avance Koleksiyonu’nun yeni üyesi katı meyve sıkacağı, farklı lif oranlarında içecekler hazırlamaya olanak sunuyor. Ürünün güçlü motoru ve kademeli ayarlama seçeneği sayesinde meyve sularının lif oranı yüzde 50’ye kadar ayarlanabiliyor.

Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı’nın genişletilmiş besleme haznesine artık daha büyük meyve parçaları atılabiliyor ve tercihe göre farklı yoğunluklarda meyve suyu sıkmak kolaylaşıyor. Sıkma işlemi sırasında daha az ses çıkaracak şekilde tasarlanan ürün, tek tuşla ve daha az zahmetle daha yoğun meyve suları sıkmak isteyenlerin şimdiden favorisi.

Mutfak tezgahı için damlatmayan özelliğe sahip Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı, özel olarak geliştirilen ön temizleme fonksiyonu ile de fark yaratıyor. Sıkma sırasında ve sonrasında iticiye su uygulayarak istenmeyen liflerin temizlenmesini sağlayan ön yıkama fonksiyonu sayesinde cihazı temizlemek de oldukça kolay. Bu özellik, aynı anda farklı tercihlere uygun meyve suları hazırlarken, içeceklerin tatlarının birbirlerine karışmasının da önüne geçiyor.

Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı, özel olarak tasarlanan ve bir kaşıkla kolayca temizlenebilen özel tasarım süzgeci ve 2,1 litrelik sürahi hacmi sayesinde temizlikle daha az vakit kaybederek ailecek zinde kalmaya destek olacak.

Mutfakların vazgeçilmez yardımcısı olmaya aday Philips Avance Katı Meyve Sıkacağı HR1919/70, 669,99 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye’de raflarda yerini aldı bile!



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar