19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Trapasaport Vize Danışmanlık Merkezi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trapasaport Vize Danışmanlık Merkezi
Abone ol
Teşekkürler diyerek başlıyorum. TRA PASAPORT VİZE DANIŞMANLIK aynı gün içerisinde Birleşik Krallık İngiltere vizesi aldığımdan bahsedeceğim. İlk duyduğunda beni gülümsetti sonra inanamadım gerçek oldu.

Teşekkürler diyerek başlıyorum. TRA PASAPORT VİZE DANIŞMANLIK aynı gün içerisinde Birleşik Krallık İngiltere vizesi aldığımdan bahsedeceğim. İlk duyduğunda beni gülümsetti sonra inanamadım gerçek oldu.

İşlerimiz açısından Turizm (Covid-19) ile mücadele ederken İş yerimin kendi ürettiği 3 adet makineyi Birleşik Krallığa satışının gerçekleştiğini öğrendim. Mühendisi olduğum bu makinanın kurulumu için yolculuk gözükmüştü bana. 20 dk. sonra ofise ulaştığımda insan kaynaklarından Emel hanımın elime evrakları tutuşturup acil yazılı firmaya gidip vize başvurusu ve ardından vizeyi alıp Birleşik Krallığa gitmem söylendi. Ne zaman gideriz diye heyecanla sorduğumda bugün deyip gülümseyen Emel Hanım birazda telaşlı hali beni heyecanlandırmıştı.

TRA PASAPORT VİZE DANIŞMANLIK ofisine gittiğimde beni Sinan Bey karşıladı. Kendisi vize ve göçmenlik konularında kendisini üst ligde servis sağlayıcısı olarak tanımlarsak yanlış olmaz. Ofise girdiğimde ben gelmeden doldurulmuş formları masanın üzerinde gördüm. Emel hanımın bana vermiş olduğu kişisel ve şirket evraklarını kendisine teslim ettim. Kendimi takdim etmeme fırsat kalmadan Sinan Bey şimdi elçiliğe başvuruya gidiyoruz dedi. Yolda Sinan Bey bana ‘’bugün yola çıkıyorsunuz şimdiden hayırlı yolculuklar bugün elçilikte başvurunuz var 7 günlük Birleşik Krallık seyahatiniz var Check-in (Giriş) bugün olduğunu makine kurulumu için ticari bir vize başvurusunda bulunacağız’’ bilgisini öğrendim. Gerçekten bugün İngiltere’ye gidiyorum vizem henüz yok. Acaba böyle bir şey mümkün olabilir miydi? Yüzeysel anlatmak gerekirse aynı günün akşamı İngiltere’de James Bey ile kahve içerken ertesi sabah kurulumunu yapacağımız cihazın ön sunumunu yaparken buldum.



Vize ve Göçmenlik konusunda hizmet veren TRAPASAPORT VİZE DANIŞMANLIKAnkara / Çankayabölgesinde. Göçmenlik, vize başvurusu ve konsolosluk destek hizmetleri alanında çözüm ve servis hizmeti ve bu sürece bağlı olarak takip ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Sonrasında bu firmanın birçok ülke konsolosluklarının kayıtlı acentesi ve çoğu dünya ülkelerinden binlerce yabancı danışanlarının olduğunu öğrendim. İletişim için0312 429 0312 numaralı ofis hattından kolayca ulaşılabilmektedir. Emin olabilirsiniz asla pişman olmayacaksınız.

İş herhangi bir oyundan daha heyecanlıdır sözü bu aralar tamda bana göre. Sağlıklı günler dilerim.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar