20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Güvenilir Kompresör Satan Yerler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenilir Kompresör Satan Yerler
Abone ol
Kompresör; dışarıdan aldığı gaz ve havayı sıkıştırarak ortaya basınçlı bir havanın oluşmasını sağlayan motorlu araçlardır.

Kompresör; dışarıdan aldığı gaz ve havayı sıkıştırarak ortaya basınçlı bir havanın oluşmasını sağlayan motorlu araçlardır. Daha çok basınçlı havaya gereksinim duyulan ortamlarda yer alan kompresör kendi içerisinde birçok alt türe sahiptir. Bu yazımız içerisinde kompresör almak isteyen kişilere yardımcı olacak oldukça güzle bir yazı hazırlamaya çalışacağız. Günümüzde artık birçok sektör sıkıştırılmış basınçlı havaya gereksinim duymaktadır. Örneğin lastiğinizin havası azaldığında kompresör yardımı ile araçlarınızın lastiklerinizi şişirebilirsiniz. Burada verdiğimiz tamamen tek bir sektör için örnekti. Bilgisayar bakım ve onarım servisleri başta olmak üzere paketleme işi ile ilgilenen her işletme bu olanaklardan yararlanmaktadır.

Kompresör Çeşitleri

Hamdi Küçük internet adresini ziyaret ettiğinizde kompresör çeşitlerinin listelendiğini göreceksiniz. Kompresörler hava ve pistonlu kompresör olarak kendi içerisinde ikiye ayrılmaktadırlar.

Hava Kompresörü

Kompresörün çalışma sistemini yukarıda anlatmaya çalıştık. Hava ve gazı sıkıştırmakla görevli olan bu motorlu taşıtlar sıkıştırdığı havanın birçok alanda kullanılmasını sağlıyor. Hamdi Küçük internet adresinde satılan kompresörlerin açıklama kısmına baktığınızda hangi sektörlerde kullanılabilecekleri kısa da olsa yazmaktadır. Günlük hayatımızda rast geldiğimiz birçok sektörün kompresör kullandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Kompresör satın almadan önce kaç hava veriminin ne kadar olduğuna bakınız. Piyasalar içerisinde satılan ürünler 400 ile 1600 litre hava verimi (DEBI) değerine sahiptirler.

Pistonlu Kompresör
Pistonlu kompresörlerin çalışma biçimi de hava kompresörler ile oldukça benzerdir. Ancak bu kompresör türünde hava veya gaz pistonun ölü bölgesinden geçirilerek kuru hava filtresine aktarılır. Burada temizlenen havanın piston içerisinden geçmesinden dolayı kompresör içerisinde bazı özel bölümlerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Havalı kompresöre göre daha detaylı olan pistonlu kompresörler genelden ziyade daha özel sektörlerde kullanılmaktadırlar. Hamdi Küçük ile iletişime geçerek bu kompresör türü ile ilgili merak ettiklerinizi iletebilirsiniz.

Bunlar dışında vidalı kompresör ve pistonlu kompresör ürünleri de bulunmaktadır. Hamdi Küçük https://www.hamdikucuk.com.tr/hegi-zj-2050-monofaze-kompresor-50-lt-2-hp internet adresi üzerinden ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar