16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5182
EURO34.6124
ALTIN2505.0

Avrupa’da Oynayan Türk Futbolcu Haberleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avrupa’da Oynayan Türk Futbolcu Haberleri
Abone ol
Dünya genelindeki futbol ligleri oynanmaya devam ederken Türk futbolcular adından söz ettirmeye devam ediyor.

Dünya genelindeki futbol ligleri oynanmaya devam ederken Türk futbolcular adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyerini Avrupa liglerinde devam ettiren Türk futbolcular, önemli performans sergilerken, Avrupa’daki oyuncularımızın sayısı da artıyor. Türkiye’den Avrupa’ya giden futbolcuların mevkileri ve gösterdikleri performanslar farklılık gösteriyor. En çok dikkat çeken oyuncular arasında Merih Demiral, Cengiz Ünder ve Yusuf Yazıcı gibi isimler bulunuyor. Savunma hattında gösterdiği yüksek başarıyla dikkat çeken Merih Demiral, dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo’nun da forma giydiği Juventus’da oynuyor.

Bu sezon başı İtalya’nın Roma kulübünden Premier Lig takımları arasında yer alan LeicesterCity’e transfer olan Cengiz Ünder, adından sık sık söz ettiren Türk futbolcularından biri olarak öne çıkıyor. Aynı takımda oynayan defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ile takım arkadaşı olan Ünder, Premier Lig’de göstereceği performansla daha önemli takımlara transfer olmak istiyor. Avrupa Liglerinde oynayan Türk futbolcularının toplam değerinin yükselmesiyle birlikte ülkemizi de gururlandırmaya devam ediyor. Sporpas internet sayfasında en güncel futbol ve futbolcu haberlerini bulabilirsiniz!

Avrupa’nın 5 Büyük Futbol Ligi’nde Forma Giyen Türk Futbolcular

Avrupa’nın birçok yönden önde gelen 5 büyük futbol liginde oynamaya devam eden Türk futbolcular, yüksek performanslarıyla adından söz ettiriyor. İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Fransa liglerinde oynayan Türk futbolcular, oynadıkları takımlarda düzenli olarak forma giymeye devam ediyor. Fransa Ligue’1 de forma giyen Türk futbolcularımız, önemli performanslarıyla dikkat çekiyor. Milli takımın da önemli yıldızları arasında yer alan Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz Fransa’nın Lille takımında forma giyiyor.

Dünyanın en büyük ligi olarak gösterilen Premier Lig’deki futbolcularımızda yüksek performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen sezon gösterdiği başarılı savunma performansıyla öne çıkan Çağlar Söyüncü, Leicester City formasıyla önemli işler yapıyor. Defansın önemli isimlerinden biri olan Çağlar, takımının başarısında büyük rol oynuyor. Aynı takıma transfer olan ve Avrupa’da ses getiren Cengiz Ünder’dePremier Lig kariyerinde başarılı olmayı hedefliyor.

Milli Takımın Yıldızları Avrupa’da

Türkiye A Milli Takımı’nın önemli yıldızlarının forma giydiği Avrupa kulüpleri merak ediliyor. Türkiye’nin yükselişiyle birlikte dikkat çeken Türk futbolcular, Avrupa’nın büyük liglerinde ter dökmeye devam ediyor. Defans hattından forvet bölgesine kadar birçok oyuncu önemli liglerde forma giyiyor. Özellikle; defans hattında gösterdikleri performansla Avrupa’nın birçok takımının ilgisini çeken Merih Demiral, Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü, gelecek senelerde önemli takımlarda forma giymeyi hedefliyor.

Okay Yokuşlu, Cengin Ünder ve Yusuf Yazıcı gibi yıldız orta saha oyuncuları da kariyerini Avrupa’da sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon başı Beşiktaş’tan Lille takımına transfer olan forvet oyuncusu Burak Yılmaz ve kariyerine İngiltere’de devam eden Cenk Tosun’da dikkat çeken futbolcular arasında yer alıyor. Sporpas giriş için tıklayın


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar