28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Akustik Sünger

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akustik Sünger
Abone ol
Ses yalıtım malzemeleri deyince akla gelen ilk ürün şüphesiz akustik süngerdir.

Ses yalıtım malzemeleri deyince akla gelen ilk ürün şüphesiz akustik süngerdir. Akustik Sünger varyasyon çeşitleri oldukça fazla olup dilediğiniz renk ve modeli seçerek uygulayacağınız alana hayalinizdeki ses yalıtımını yapabilme imkânı sağlayacaksınız.

Akustik süngerlerin çeşitleri; yumurta, piramit, labirent, special, bondex, rulo, bass trap, vicoustic,  tekno touch, modelleri bulunmaktadır. Evlerde, ofislerde, kafelerde, jeneratör ve motor kabinlerinde ve tüm salon projelerinde rahatlıkla kullanılabilir ve uygulayabilirsiniz.

Evlerde uygulayacağınız akustik sünger, içeriden ve dışarıdan gelen sesleri en az seviyeye indireceği için evimizde rahatlıkla vakit geçirebilir ve ailemizde huzurlu bir şekilde yaşama imkânı sağlayacaktır.

Ofislerde uygulanan Akustik Sünger ise ofis içi konuşmalar ve personellerin kendi aralarında konuşması ister ister iş performansını düşürmektedir. Akustik sünger ile uygulayacağımız ofis ses yalıtımı sayesinde istenmeyen sesler en az seviyeye ineceği için personellerin dikkat dağılması gibi sorunlar ortadan kalkarak daha verimli bir şekilde çalışmalarını sağlamaktadır.

Motor ve jeneratör kabinlerinde uygulanan akustik sünger çok yoğun sesi inanılmaz derecede keseceği için ortamda bulunan insanlar ciddi bir şekilde rahatlamış olacaklar. Çünkü motor kabinlerinde çıkan yüksek ses seviyesi kulak sağlığı için tehdit içermektedir.

Akustik Sünger çeşitleri dileğiniz zaman arkası bantlı, etiketli olarak lamine ederek uygulaması son derece kolaylaşır ve zamandan ciddi bir şekilde tasarruf sağlamış olursunuz.

Fakat daha fazla ses yalıtımı yapmak istiyorsanız Turkish Acoustic’in önerdiği bariyerli süngerler ses yalıtım ve izolasyon konusunda üstün başarı sağlayan ses yalıtım malzemesidir. İki Akustik Sünger arasına lamine epdm ses bariyeri ile ortaya çıkan bariyerli süngerleri ses emilim ve kesicilik konusunda kendini ispatlamış bir ses yalıtım malzemesidir.

Yerli ve milli akustik süngerler sertifikalara sahiptir. Teknik şartnamelere uygundur. Yanmazlık özelliğine sahip olup kesinlikle alev ilerlemesi, akma, dökme ve tozlanma yapmamaktadır. İlgili testlerden ve deneylerden başarıyla geçip bu alanda sertifikalara sahip olmuştur.

Turkish Acoustic ses yalıtım ve izolasyon sorunlarınıza çözüm üretmektedir. Yurt içi ve yurt dışında güçlü referanslarımızla her zaman müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi başardık. Her zaman hizmetinizdeyiz. Bizi tercih ediniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar