19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Osmaniyespor FK, Arsinspor’u konuk edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor FK, Arsinspor’u konuk edecek
Abone ol
TFF 3.lig 3.grupta mücadele eden Osmaniyespor FK, Cumartesi 13.30’da oynayacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF 3.lig 3.grupta mücadele eden Osmaniyespor FK, Cumartesi 13.30’da oynayacağı Arsinspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

7 Ocak şehir stadyumunda yapılan çift kale maçı ile maça hazırlanan futbolculara taraftarlardan baklava ikramında bulunuldu.

İdman sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Bahaddin Güneş,  formayı hak eden her futbolcunun sahada sarı yeşil formanın hakkını vereceğini söyledi.



7 Ocak Taraftarlar Derneği ve 80 Taraftarlar Derneği Yöneticileri ile bir araya gelerek istişare yapıldığını, verimli bir sohbet olduğunu aktaran Güneş, “Toplantımız oldukça verimli geçti. Burada hepimiz gelip geçici kalıcı olan Osmanyespordur. Ben bu sporcularımla beraber bu işi çevireceğime inanıyorum. Osmaniyespor FK, şehir için, taraftar için önemli. Kentimiz milliyetçi bir şehir. Bende Anadolu çocuğuyum. Burayı çok sevdim. Hiçbir zaman riyakarlık yapmadım. Önemli olan Osmaniyespor’un başarısıdır. Taraftarlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

80 Taraftarlar Dernek Başkanı Cemil Akan, Osmaniyespor FK’nın her zaman yanında olduklarını anlattı.

Bir takım olumsuzlukların yaşandığını dile getiren Akan, “Hafta sonu alınacak bir galibiyetle yeni bir sürece gireceğimizi düşünüyorum. Takımımızı her zaman olduğu gibi yine destekleyeceğiz. Sonuçta tek sevdamız Osmaniye ve bizlerde sevdamızın peşindeyiz”  ifadelerini kullandı.

Akan, takımla taraftarlar derneklerinin bir araya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bir takım bir yere ulaşacaksa taraftarıyla ulaşacak. Yıllar sonra ilk kez geçen akşam bir araya gelindi. İnşallah bunun devamı gelecek” dedi.

7 Ocak Taraftarlar Derneği Başkanı Sedat Köle de takımın deplasmanda 5-0 mağlubiyetinin ardından teknik direktör Bahaddin Güneş’in taraftarlarla girdiği polemik sonrası gerginlik yaşandığını dile getirdi.

Teknik Direktör Güneş’in erdemlik yaptığını aktaran Köle, “Teknik direktörümüz deplasmanda alınan mağlubiyet sonrası gergin ortamda taraftarlarla bir polemik yaşadı, hoş olmayan şeyler yaşandı.

Antrenörümüz geçtiğimiz günde bizlerle biraraya geldi, özür dileyerek erdemlik gösterdi. Bu günde taraftarlar dernekleri olarak tatlımızı alarak geldik takımıza desteğimiz gösterdik.

Sonuçta bizler kulübümüzü şahıslar üzerinden değil, kentimizin takımı olduğu için seviyoruz. Arkadaşlarla da oturduk, fikir birliği yaptık. Bizler de zaman zaman haddimizi aştığımız ve özür dilediğimiz oldu.

Takımımızı yine destekleyeceğiz. Umarım hafta sonu galip gelerek sahadan mutlu ayrılırız” şeklinde konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar