28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

Hokey U16 Milli Takım kampı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hokey U16 Milli Takım kampı başladı
Abone ol
Türkiye U16 Hokey Milli Takım kampı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Osmaniye Hokey sahasında başladı.
Türkiye U16 Hokey Milli Takım kampı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Osmaniye Hokey sahasında başladı.

Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden 40 sporcu ve 4 çalıştırıcıyla 6 Mart 2017’de başlayan milli takım kampı 14 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

2017 yılı Temmuz ayı içerisinde Polonya’da düzenlenecek olan U16 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık çalışmaları için Osmaniye’ye gelen genç millilerin asıl amacının 2018 Dünya Gençler Olimpiyatlarına katılabilmek olduğu belirtildi.

Türkiye’deki olimpik standartlara sahip iki hokey sahasından birine sahip Osmaniye’nin özellikle alt yapı kademelerindeki hokeycilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayan Milli Takım çalıştırıcılarından Ercan Tekin, “Hedefimiz Polonya’da düzenlenecek olan U16 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık. Şimdiden başladık. Temmuz ayında yapılacak müsabakalar.

Geniş bir kadro, geniş bir sporcu kitlesi var Türkiye’nin çeşitli kulüplerinden çeşitli illerinden gelen. Geniş bir şekilde çocukları Avrupa Şampiyonası’na hazırlıyoruz.

Yolumuza bu şekilde devam ediyoruz. Hedefimiz Arjantin’de düzenlenecek olan 2018 yılında Boune Saires’te Gençlik Olimpiyatlarına U16 yaş Milli Takımı olarak katılmak. Hedefimiz o. O yolda ilerliyoruz. Çok genç bir nüfusa sahibiz. B

izim geleceğimizde alt yaş grubu sporcuları özellikle on altı yaş grubu sporcuları çok çok önemli. O yüzden bu yaş grubunun üzerine titriyoruz. 16 yaş bizim Türk hokeyinin geleceği diyebiliriz. Türkiye’de 2 tane olimpik saha var. Birisi Konya’da diğeri de Osmaniye’de. Özellikle ufak yaş milli takım kampları şu boardlardan dolayı Osmaniye’de oluyor. Osmaniye milli takımlara hokeyde ev sahipliği yapıyor. Bu konuda öncü diyebiliriz.” Şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar