25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5901
EURO35.0253
ALTIN2422.6

Futbol sahasına, Şehit Cumhuriyet Savcısının adı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Futbol sahasına, Şehit Cumhuriyet Savcısının adı verildi
Abone ol
Osmaniye'de Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde yapılan çim futbol sahası Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve davetliler tarafından törenle hizmeti açıldı.
Osmaniye'de Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde yapılan çim futbol sahası Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve davetliler tarafından törenle hizmeti açıldı.

Açılışı yapılan futbol sahasına Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumunun açıldığı ilk yıllarda Osmaniye'de Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan 31 Mart 2015 tarihinde İstanbul Adliyesinde uğradığı terör saldırısı sonucunda şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi verildi.

Açılış törenine Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kurum Cumhuriyet Savcısı Serkan Sabır, Toprakkale İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Yılmaz, Osmaniye'de bulunan ceza infaz kurumu müdürleri, Kurum Müdürü Hatemi Sevinç, turnuva açılış karşılaşmasına katılmak üzere Ceyhan ve Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumlarından misafirler ile kurum personeli ve hükümlüler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın söylenmesi ile başlayan programda Kurum Öğretmeni Adem Çimen açılış konuşması yaptı.

Çimen, "Hükümlülerin çalışarak üretim yapmalarının yanı sıra bedensel olarak da kendilerini yenilemeleri ve sağlıklı olmaları adına spor faaliyetlerinin de son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu amaçla atıl durumdaki futbol sahasının Osmaniye'de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının imkanları ile tesviyesi yapılarak 2015 yılı Eylül ayında çim ekimini gerçekleştirdik. Bugüne kadar düzenli bakımı yapılarak hükümlülerimizin sağlıklı bir şekilde spor yapabildikleri bir alan haline getirdik" dedi.

Kurum Öğretmeni Adem Çimen konuşmasının devamında "Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Futbol Turnuvası” hakkında bilgi vererek şöyle devam etti: "Şehit Cumhuriyet Savcımızın adına Doğu Akdeniz Bölgesi açık ceza infaz kurumları hükümlüler arası futbol turnuvası Genel Müdürlüğümüzün izni ile bugün yapılacak açılış karşılaşması ile başlayacaktır.

Turnuvaya 5 ceza infaz kurumu katılmış olup her hafta 2 karşılaşma yapılacak ve 13 Mayıs 2015 tarihinde karşılaşmalar sona erecektir.

17 Mayıs 2015 tarihinde turnuva birincisi ile ikincisi arasında yapılacak olan dostluk karşılaşması sonrası ödül töreni ile turnuva sona erecektir. 'Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Futbol Sahası'nın bu günlere gelmesinde bizlere her zaman destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına Kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve protokol tarafından kurdele kesilerek futbol sahasının açılışı yapıldı ve ilk başlama vuruşu gerçekleştirildi. Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Açılış sonrası “Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Futbol Turnuvası” açılış karşılaşması Ceyhan Açık Ceza İnfaz Kurumu ile Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında yapıldı. Büyük bin mücadeleye sahne olan karşılaşma sonucunda Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu 1-0 galip geldi. Dilek ve temenniler ile program sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar