16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4486
EURO34.4745
ALTIN2473.3

CGC ile kurum müdürleri dostluk maçında buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC ile kurum müdürleri dostluk maçında buluştu
Abone ol
Osmaniye’de 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kurum müdürleriyle Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri arasında dostluk maçı oynandı.

Osmaniye’de 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kurum müdürleriyle Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri arasında dostluk maçı oynandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sentetik sahada oynanan maçın başlama vuruşunu Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun yaptı.

CGC Başkanı Ali Cihangir, karşılaşma öncesinde Vali Coşkun’a çiçek ve üzerinde “Ömer Faruk Coşkun” yazan 80 numaralı kırmızı beyaz forma hediye etti.

Vali Coşkun, 10 Ocak idareciler Günü ve Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak karşılaşmada takımlara başarı diledi.

Kurum müdürleri sahaya, kalede Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç, İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, Orman İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar, İşkur Müdürü Ahmet Altunkaynak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, AFAD İl Müdürü Serhat Bulut, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Recep Bulut, Sağlık İl Müdürü Hasan Öznavruz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Aykut Bulut kadrosuyla çıktı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’un vuruşuyla başlayan karşılamanın hakemliğini Ökkeş Sungur yaptı.

Yarım sahada 25’er dakika oynanan karşılaşma çekişmeli ve birbirinden güzel gollerle 6-6 sona erdi.

Karşılaşmayı baştan sona ilgiyle izleyen Vali Coşkun, maç sonunda iki takım sporcularını da tebrik etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, futbol etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Ömer Faruk Coşkun ve kurum müdürlerine teşekkür etti.

Sporun birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu ifade eden Cihangir, “10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle gazetecilerle resmi kurum müdürlerinin yer aldığı bir futbol maçı organize etmek istedik. Spor birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Maçımız da güzelde oldu, centilmence geçti ve dostluk kazandı. Bu etkinliğimizin başlama vuruşunu yapan, maçı baştan sona izleyen sayın valimize ve maçta tek döken kurum müdürlerine teşekkür ediyorum” dedi.  CGC Basın 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar