18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5373
EURO34.7954
ALTIN2490.5

Başarılı karateciler kente dereceyle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı karateciler kente dereceyle döndü
Abone ol
Türkiye Karate Federasyonu  Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Gurup Müsabakalarına katılan Osmaniyeli sporcular, kente dereceyle döndü.

TürkiyeKarate Federasyonu  Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce organize edilen, Anadolu Yıldızlar LigiKarate Gurup Müsabakalarına katılan Osmaniyeli sporcular, kente dereceyle döndü.

Seyfi Alanya Spor Salonunda ki turnuvaya Osmaniye, Adana, Mersin, Hatay, Karaman ve İsparta illerinden 85 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Yapılan müsabakalara Os-Kar Karate Spor Kulübü 3 kız sporcu ile katılarak Kata dalında 5'incilik, 38 kiloda ve + 54 kilo Kumite dalında ise 2 ayrı 3'üncülük elde etti.

Os-Kar Karate Spor Kulübü Başkanı Ali Tabak, 2018 yılının ilk il dışı turnuvası olan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Gurup Müsabakalarında Bahar Kaya'nın Kata dalında 5'inci, yine Kulüp sporcularından Nebile Ceren Özkan'ın Kumite dalında Kayra Nur Atagün'ün ise + 54 Kiloda Kumite dalında 3'üncülük elde ettiklerini söyledi.

Ali Tabak, "Yapılan müsabakalar sonucu ise Osmaniye olarak 10 puan toplayarak sıralamada 6'ncı olduk.

Kulüp sporcularımızı 2018 yılının ilk il dışı Karate müsabakalarında gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum.

Bir sonraki hedefimiz 17/18 Mart 2018 tarihlerinde ilimizde yapılacak olan Okul Sporları Gençler Gurup müsabakalarında aynı başarıyı gösterip Osmaniye’mizin adını Karate camiamıza nakşetmek olup, sporcularımıza Türk Karate Milli Takımın kapılarını açmak olacaktır." dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Gurup Müsabakalarında Osmaniye İli Karate Antrenörü olarak görev yapan Hayriye Tabak ise şöyle dedi: "Osmaniye ili Karate Antrenörü olarak katıldığım Mersinde yapılan Turnuvada Kulüp sporcularımızı il dışı tecrübeleri olmamasına rağmen yaptıkları müsabakalarda gösterdikleri çaba ve mücadelelerinden ötürü kutluyorum.

Bu tempo ile çalışmalarımıza devam ettiğimiz müddetçe Teknik Performans çıtamızı yükselttiğimiz takdirde büyük Turnuva ve Şampiyonalarda güzel dereceler elde edeceğimize inanıyorum."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar