29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Aktif Gazetecilerden, engelli basketbol takımına maddi destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Garanti Tekerlekli Sandalye Bölgesel Liginde mücadele eden 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımına maddi destekte bulundu.
Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Garanti Tekerlekli Sandalye Bölgesel Liginde mücadele eden 7 Ocak Engelliler Basketbol Takımına maddi destekte bulundu.

Takımın Tosyalı Arena salonundaki çalışmalarını izleyen gazeteciler, idman sonrasında sporcularla sohbet etti.

AGC Başkanı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, burada yaptığı açıklamada, engelliler basketbol takımına imkanlar dahilinde destek olmak istediklerini belirtti.

Yardımın az olsa da örnek olmasını arzuladığını aktaran Cihangir, “Uzun zamandır böyle bir yardımı istememize rağmen, imkanlarımız olmadığından gerçekleştirememiştik. Basın ilan kurumu iki yıldır ülke genelindeki gazeteciler cemiyetlerine, basın meslek kuruluşlarına fondan destek veriyor. Bu yıl, Aktif Gazeteciler Cemiyeti olarak Osmaniye’de bu yardım bizim cemiyetimize aktarıldı. Biz de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir karar alarak, örnek olması düşüncesiyle kentimizin 7 Ocak Engelliler Kulübüne az da olsa maddi katkımız olsun istedik. Spor kulübümüzün hesabına yatırdığımız bin 500’lık yardımımız umarım diğer STK’lara, işadamlarımıza örnek olur. Keşke imkanımız olsada daha fazla destek olabilsek. Takımımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, maddi destekten dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Zor şartlarda mücadele ettiklerini dile getiren Altun, “Bizim için desteğin miktarından çok böyle bir şeyin düşünülmesi önemlidir. Bu anlamda Aktif Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine teşekkür ediyoruz. Gönüllerinden daha fazlasının geçtiğini biliyorum. Fakat burada örnek olacak bir düşünce var. Bizler yaşamımızdaki engelleri basketbolla aşmaya çalışan kişileriz. Kentimizi temsil ediyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Şu anda playoff maçlarına hazırlanıyoruz. Bu destek bizlere güç verdi, moral oldu” ifadelerini kullandı.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, engelli basketbolcuların yıllardır ligde mücadele ettiğini, desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

İl Dernekler Müdürü Adnan Gizlice, bir sivil toplum kuruluşunun aldığı yardımı engelliler basketbol takımıyla paylaşmasının anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Konuşmalardan sonra temsili çek, 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun’a verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar