24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

Penis Estetiği Operasyonlarına Talep Artıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Penis Estetiği Operasyonlarına Talep Artıyor
Abone ol
Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, kadınların cinsel beklentilerinde yaşanan artış; erkeklerin penis boyuna, şekli ve kalınlığına eskiye oranla daha fazla dikkat etmeleri gibi nedenlerle dünyada ve ülkemizde penis estetiğine olan ilginin arttığına dikkat çekti.

Üroloji ve AndrolojiUzmanıOp. Dr. Evren Işık, kadınların cinsel beklentilerinde yaşanan artış; erkeklerin penis boyuna, şekli ve kalınlığına eskiye oranla daha fazla dikkat etmeleri gibi nedenlerle dünyada ve ülkemizde penis estetiğine olan ilginin arttığına dikkat çekti.

Erkeklerde partner memnuniyetini artırmak için penisin düz, yeterli kalınlıkta ve uzunlukta olması gerektiğini vurgulayan Dr. Işık, “Bu üç özellik sağlandığı zaman; gerçek, ideal bir penis anatomisinden bahsedebiliriz. Cerrahi tekniklerin geliştirilmesi ve anesteziye bağlı risklerin azaltılmasıyla beraber son zamanlarda penis estetiği talebinde bir artış yaşandı. Daha önce çok fazla ilişki deneyimi olmayan erkekler penislerinin uzunluğunu, boyunu, şeklini ve çapını çok fazla sorgulamazken; özellikle cinsel ilişki yaşının 18'e düşmesiyle birlikte erkeklerin penisleri ile ilgili farkındalıkları daha genç yaşlardan itibaren yükselmeye başladı” dedi.

Erkeklerin cinsel organlarındaki şekil bozuklukları veya yetersizliğin ilk cinsel deneyimleri sırasında veya evlendikten sonra ortaya çıkabildiğine vurgu yapan Işık, “Aslında sadece kişinin penis anatomisi için değil karşı tarafta yeterli bir cinsel tatmin; sağlıklı, ağrısız ve acısız bir cinsel ilişki için de penis şeklinin ortalama kriterleri karşılaması gerekiyor.  Bize genellikle başvuru ilk deneyimden sonra oluyor” dedi.

Hastanın yaşı penis estetiği operasyonun başarısını etkiliyor !

Penis estetiğiyle ilgili tedavilerin her yaş grubuna uygulanabildiğini ifade eden Dr. Işık, cinsel olarak aktif olan 18 yaş üstü her erkeğe penis estetiği operasyonları uygulanabildiğini, özellikle genç yaşlarda yapılan penis uzatma ve kalınlaştırma operasyonlarının daha başarılı olduğunu söyledi. Dr. Işık, 50 yaşından sonra yapılan estetik işlemlerde ise yaşa bağlı problemlerin yaşanabildiğini söyledi.

Özellikle 50 yaşından sonra doku yaşlılığından dolayı, penis kalınlaştırma için kullanılan malzeme (yağ veya dolgu malzemesi) kişinin vücudu tarafından çok hızlı emilebiliyor. Bu yüzden penis kalınlığı işlemi yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü çok kalıcı olmayabilir.’’ diye konuştu. Penis uzatma işleminde ise her ne kadar elde edilen boy kalıcı gibi düşünülse de operasyondan yıllar sonra yaşlılığa bağlı olarak organın boyunun kısalabileceği de hastanın göz önünde bulundurması gereken faktörler arasında yer alıyor.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar