28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

DEMİR EKSİKLİĞİNİ CİDDİYE ALIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMİR EKSİKLİĞİNİ CİDDİYE ALIN
Abone ol
Demir eksikliği her insanın karşılaşabileceği belli başlı sağlık problemlerinden birisidir. Dikkate alınmaması halinde sürekli yorgunluk, halsizlik, solgun ciltlere sebep olabilir.

Demir eksikliği her insanın karşılaşabileceği belli başlı sağlık problemlerinden birisidir. Dikkate alınmaması halinde sürekli yorgunluk, halsizlik, solgun ciltlere sebep olabilir.

Şehir hayatının getirmiş olduğu stres ve düzensiz beslenme alışkanlıkları, bazı sorunları yaşamamıza olanak tanıyor. Bu sorunların en başında ise demir eksikliği geliyor. Demir eksikliği kanla birlikte oksijenin taşınmasını sağlayan kırmızı kan hücrelerinin üretiminde kullanılan demir mineralinin yeterli düzeyde olmaması olarak açıklanabilir. Bu durum zamanla hücre sayısının azalmasına yol açacak ve istenmeyen durumların yaşanmasına sebep olacaktır. Vücutta ki kırmızı kan hücresi sayısı azaldıkça organlara ve dokulara taşınan oksijen miktarları da aynı orantıda azalacaktır. Oksijen azalması ise vücutta ki fonksiyonların tam olarak yerine getirilmemesi olarak yorumlanabilir. Bu durum demir eksikliğinin işaretidir. Demir eksikliği hücre sayısının azalmasına bağlı olarak günlük yaşamı etkileyecek boyutlara ulaşabilir. Hafif düzeyde başlayan belirtiler vücudun demir mineraline ihtiyacı arttıkça ve demir eksikliği anemiye dönmeye başladığında şiddetlenir. Halsizlik bu durumun en belirgin açıklamasıdır. Nedenini tam olarak belirleyemediğiniz halsizlik ve aşırı yorgunluk enerji azlığı sebebiyle ve doğal olarak demir eksikliğiyle kaynaklanacaktır. Dokulara giden oksijen azaldıkça vücut yeterince enerji üretememeye başlar ve buna bağlı olarak kişi kendini zayıf, güçsüz hissedebilir. Konsantrasyon eksikliği, sinirlilik hali halsizliğe eşlik eden diğer belirtilerdir. Özellikle spor yapan bireyler bu durumu yorgunluk olarak anlayıp önlem almaya çalışsa da işin şekli farklı olduğundan yeterli tepki sağlanamamaktadır. Demir eksikliği gibi bir durumdan şüphe ediyorsanız enerji veren takviyeler yerine demir eksikliğini giderebileceğiniz takviyeler kullanmak daha doğru bir yaklaşım olacaktır. demir eksikliği konusunda kullanabileceğiniz önemli takviyelerden bazılarıdır. Solgar Gentle İron, bu gibi eksikliklerde kullanabileceğiniz doğru destek ürünlerinin başında kendine yer bulur. Sporculara ek olarak hamile ve emzirme dönemindeki kadınların artan demir ihtiyacını gidermek amacı ile de kullanılan bu ürün demir minerali içermektedir. Gebelik gibi hayatın bazı dönemlerinde demire olan ihtiyaç artar. Demir takviyesi mutlaka bir doktor önerisi ile kullanılması gereken bir destek ürünüdür. Solgar Gentle İron, 90’lık cam şişede sunulmaktadır. İçeriğinde şeker, buğday, gluten, tuz, nişasta, maya, soya ve süt ürünleri yer almayan bu ürün aynı zaman da sentetik renklendirici, yapay tatlandırıcı veya koruyucu içermemektedir.

Solgar, uzun yıllardır ülkemizde faaliyet gösteren destek ürünleri firmasıdır. Bu destek ürünleri sayesinde sporculardan normal insanlara kadar pek çok kişinin takdirini kazanmayı bilmiştir. Takviye konusunda ciddi araştırmalar yapan ve bu hususta özel bir arge merkezi bulunduran Solgar, demir eksikliği gibi vücudun ihtiyacı olan takviyeleri kullanıcılara sunmaya başladı. Solgar ürünlerini temin edebileceğiniz , hazır stok garantisi, güncel üretim tarihli ürünleri sizlere ulaştırıyor. Son derece güzel kampanyalar ile bu ürünleri size ulaştıran Fitbull, gerek sporcular gerekse de normal vatandaşlar için bazı fırsatları hazırlayarak ürünlere sahip olmanızı sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar