25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

Çalışan Annelerin Daha Uzun Süre Emzirme Azmi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalışan Annelerin Daha Uzun Süre Emzirme Azmi
Abone ol
Lansinoh geçtiğimiz yılın son çeyreğinde, 10 ülkede 13bini aşkın anne ile görüşerek annelerin emzirme alışkanlıklarını inceled
Lansinoh geçtiğimiz yılın son çeyreğinde, 10 ülkede 13bini aşkın anne ile görüşerek annelerin emzirme alışkanlıklarını inceledi.

“Lansinoh 2015 Uluslarası Emzirme Araştırması” sonuçlarına göre çalışan anneler arasındaki en uzun emzirme süresi Türkiye’de.

Lansinoh’un 2015 Uluslararası Emzirme Araştırması’nda, çalışan annelerin emzirmeye devam etme istekleri ile ilgili çarpıcı sonuçlar çıktı.

Aralarında ABD, Çin, Kolombiya, Meksika, Almanya, Fransa, İngiltere, Brezilya, Kanada gibi ülkelerin de yer aldığı araştırma, Türkiye dahil, 10 ülkede 13519 anne ile gerçekleştirildi.

Araştırmaya katılan ülkelerin ortalamasında, çalışan annelerin bebeklerini 1 yılın üzerinde emzirebilme oranı %17 iken Türkiye’de bu oran %36. Bu sonuç Türkiye’deki annelerin, emzirme konusunda ne kadar azimli olduğunu ortaya koyuyor.

Bu serüvende özellikle çalışan annelerin bebeklerini daha uzun süre emzirebilmelerini destekleyen ürünleri kullanmaları çok önemlidir. Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası, iki göğüsten aynı anda süt çıkarma özelliği ile Minimum Zamanda Maksimum Anne Sütü elde edilmesini sağlar.

Lansinoh 30 yılı aşkın süredir, annelerin bebeklerini daha uzun süre emzirebilmeleri için destek ürünler sunmaktadır. Çiftli sağım özelliği ile, süt sağma işlemine harcanan süreyi kısaltan Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası çalışan annelerin en büyük yardımcısı haline gelmeyi başardı.

Çalışan annelerin yaşadığı stres gün içerisinde süt oluşumunu olumsuz olarak etkileyebiliyor.

Lansinoh 2’si 1 Arada Elektrikli Göğüs Pompası’nın Uyarı Fazı süt oluşumunu tetikliyor. Ardından uyguladığı Sağım Fazında ise daha derin bir vakum gücü ile sütü çıkarılıyor.

3 farklı sağım stili ve 8 farklı vakum seviyesi ise annelere daha konforlu bir süt çıkarma imkanı sunuluyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar