20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Ziraat Odası Başkanı Sezgin: TMO Mısır alımlarına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ziraat Odası Başkanı Sezgin: TMO Mısır alımlarına başladı
Abone ol
Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bahadır Sezgin, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) mısır alımına başladığını duyurdu.
Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bahadır Sezgin, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) mısır alımına başladığını duyurdu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmaniye Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Başkan Sezgin, sıcak karşılamadan dolay gazetecilere teşekkür etti.

Sezgin, "Bütün çiftçilerimiz adına bu zamana kadar bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız, her zaman hassasiyetle bizlere yaklaştınız.

Tüzüğümüzde, çiftçi sorunlarının ve tarımdaki gelişmelerin halka duyurulması, gerekli mercilere iletilmesi anlamında çalışma yapılmasını öneriyor. Haliyle basının burada bizler için ne kadar önemli olduğu aşikar. Osmaniye Basını da benim görev yaptığım süre içerisinde birim faaliyetlerimizi, çiftçilerimizin sıkıntılarının iletilmesinde her zaman için büyük gayretlerini esirgemediler. Bu bağlamda yeniden basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Mısır fiyatlarının giderek düşmekte olduğunu kaydeden Başkan Sezgin, "Mısır fiyatları müdahale olarak açıklanıyor, eskisi gibi değil. Biz bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerde, mısır fiyatları düştüğünde müdahale ediliyor, yani yeni sistemin adı bu. Geriye doğru giden mısır fiyatlarını bir şekilde dengelemek üzere Toprak Mahsulleri Ofisi mısır alımına başladı. Bunu da çiftçilerimize duyurmuş olduk. Basınımızın bizler için önemi biraz daha fazla diye düşünmekteyiz." diye konuştu.

15 Temmuz gecesi yaşanan başarısız darbe girişiminde basının gücünü herkesin gördüğünü ifade eden Sezgin, "15 Temmuz olaylarında özgür basının, darbe girişimi esnasında gecesinden itibaren yaptığı katkı tartışılmaz. O geceki müthiş gayreti, cansiperane bir şekilde en önde yer alıp, kendilerini riske edip bütün ulusal medya çalışanları bu darbe girişiminin karşısında durarak engellemiştir." dedi.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı ise Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, basın mensupları olarak odanın ve çiftçinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar