20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yeniköy Kuş Cenneti üniversiteli gençleri ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniköy Kuş Cenneti üniversiteli gençleri ağırladı
Abone ol
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Yeniköy Kuş Cenneti'nde, üniversite öğrencilerine yönelik tanışma gezisi düzenlendi.
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Yeniköy Kuş Cenneti'nde, üniversite öğrencilerine yönelik tanışma gezisi düzenlendi.

Pikniğe, Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu ve yönetimi, ilçe ocak başkanları ve öğrenciler katıldı.

Korkut Ata Üniversitesi öğrencilerine, yeni eğitim öğretim yılında başarı dilemek ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile tanışmak amacıyla gerçekleştirilen programa yoğun katılım sağlandı. 

Şehitler için okunan Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından Başkan Eroğlu, "Bilge Liderimizin memleketi olan Osmaniye'mize hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Yeni Eğitim Öğretim Eğitim yılının hayırlı olmasını dileyen Fatih Eroğlu, "Pikniğin kaynaşma ortamını sağlamak amacı ile organize ettiklerini ve memleketimize  yeni gelen öğrencilerimize bu piknik vesilesi ile hem hoş geldiniz demek hem de  tanışarak, kaynaşma ortamını sağlamak istedik. Eğitim gördükleri süre boyunca Ülkü Ocakları olarak öğrencilerimizden yardımlarımızı esirgemeyeceğiz. Bu piknikte, bunun en güzel göstergesidir " dedi.

Osmaniye hakkında da bilgiler veren Başkan Eroğlu şöyle dedi: "Korkut Ata Üniversitesi Bilge Liderimizin ismini verdiği bir üniversite ve Ülkücü Hareketin kalesidir. Buraya okumak için tercih edip gelen tüm öğrenci kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri vardır.

Üniversitemiz olayların, kavgaların olmadığı bir okuldur. Burada vatan hainleri bölücüler yoktur. Çünkü bu memleket Rahime hatunun, Ruhi Kılıçkıran'ın memleketidir. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durum hepimizin malumudur burada siz değerli Türk gençlerine çok büyük görevler düşmektedir.

Ülkemiz taşeron terör örgütleriyle değil emperyalizmle mücadele etmektedir. Türk milletinin var oluş mücadelesinde devleti yaşatmak için mücadele eden herkesin yanında son nefer son nefes ve son damla kana kadar yanındayız. Ülkücüler hiçbir zaman hainlerin zafer naraları atmasına müsaade etmeyecektir.

15 Temmuz ihanet sürecinde henüz olaylar başlamışken çıkıp açıkça tavır koyan büyük devlet adamı Bilge Liderimiz in hedef koyduğu 2023 lider ülke Türkiye'yi inşa edebilmek için gündüz yorulmadan gece uyumadan mücadele edeceğiz.

Kimse bizim vatan sevgimizi sınamaya kalkmasın bunun bedeli çok ağır olur. Bu güzel coğrafyayı bizlere yurt tutan Sultan Alparslan'a Mustafa Kemal Atatürk'e ve Başbuğumuza yemin olsun ki buraları sonsuza kadar yurt edeceğiz.

Muharrem ayında karbela da Alçak yezid tarafından susuz şehit edilen Hz Hüseyin gibi her devrin yezidlerine inat hep zulmün üstüne gideceğiz. Havasıyla, İnsanıyla ve çok saygı değer yöneticilerinin olduğu, Osmaniye'mize hepiniz hoş geldiniz, yeni eğitim öğretim yılınızın, başarılara ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde sözlerime son verirken bu anlamlı etkinliği düzenleyen üniversite teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve dirliğimizi  hep daim etsin. Ne mutlu türküm diyene. "diyerek konuşmasına son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar