28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Yenihayat, Aktif Gazetecileri Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenihayat, Aktif Gazetecileri Ziyaret Etti
Abone ol
Osmaniye Özel Yenihayat Hastanesi, “24 Temmuz Basın Bayramı” dolayısıyla Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.
Osmaniye Özel Yenihayat Hastanesi, “24 Temmuz Basın Bayramı” dolayısıyla Aktif Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.

AGC Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Yenihayat Hastanesi Yönetimine duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Cihangir, yerel basının sorunlarını girmek amacıyla konfederasyon olarak çalışmaların olduğunu belirterek, “Yenihayat hastanesi kurulduğu günden bu yana büyük hizmetlere imza atıyor. Bunlar arasında en güzeli hastane bünyesinde bir basın birimi oluşmasıdır. Bu kapsamda, hastanede verilen sağlık hizmetlerin gündeme getirilmesi açısından önemli olduğunu düşüyorum. İnşallah bu devamlı olur. Hem sağlık hizmeti verilirken hem de bu hizmetler kamuoyu ile paylaşılarak halk aydınlatılıyor” şeklinde konuştu.

Yenihayat Hastanesi Satınalma Komisyon Başkanı Ali Taşçı, yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanların basın bayramını kutladı.

Taşçı, şunları söyledi:
“Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunuyor.

Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor. Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Ziyarete, Yenihayat Hastanesi Kurumsal İlişkiler Direktörü ali Kemal Kiper ve Esef Gök de katıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar