29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Yapı Kredi "OSB Şubesi" Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yapı Kredi "OSB Şubesi" Açıldı
Abone ol
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde Yapı Kredi Bankası şube açarak hizmet vermeye başladı.
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde Yapı Kredi Bankası şube açarak hizmet vermeye başladı.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde şube açarak hizmet vermeye başlayan Yapı Kredi Bakası yetkilileri; “Yapı Kredi olarak “Hizmette Sınır Yoktur” anlayışımızla müşterilerimizin her türlü finansal ihtiyacını birçok ürün ve hizmetimiz ile karşılıyoruz. Müşteri odaklı ve yenilikçi hizmet anlayışımızı, geniş hizmet ağımız ve sektörde lider uygulamalarımız ile birleştirerek tüketici beklentilerine her zaman yanıt verebilme hedefini benimsiyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanında Ekim sonu itibarıyla 978 şube ve 3.000’in üzerinde ATM ağıyla hizmet veriyoruz. Osmaniye ilinin gelişimini göz önünde bulundurarak merkezi ve işlek bölgelerinde yaşayan halkımızın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdik.

Bu anlamda Yapı Kredi’nin yaygın hizmet ağına bir yenisini daha ekleyerek 19 Kasım 2014 tarihi itibarıyla Osmaniye OSB şubemizi hayata geçirdik. Doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ekonomik faaliyetleriyle de Türkiye ekonomisi için önemli bir yere sahip olan Osmaniye bölgesindeki müşterilerimizi daha iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ürün ve hizmetler sunacağız.

Yapı Kredi olarak her kişiye, sektöre ve her türlü ihtiyaca yönelik farklı ürünler sunuyoruz. Kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri ve mortgage gibi bireysel ve ticari bankacılık hizmetlerinin yanı sıra sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi hizmetlerle de şehrin/ilçenin hizmetinde olacağız.

Kuruluşumuzdan bu yana Yapı Kredi olarak esnafa destek oluyoruz. Bireysel müşteriler kadar KOBİ’ler de bizim büyük önem teşkil ediyor. Bu anlamda Yapı Kredi’nin KOBİ’lere yönelik hazırladığı özel kredi hizmetlerini Osmaniye OSB şubemizde de sunacağız. Girişimcilerimiz ve iş çevreleri Yapı Kredi’den tüm beklentilerinin karşılanacağından emin olmalı…

Bu yıl yenilikçi yaklaşımımızı, geniş müşteri tabanının birbirinden farklı ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğimiz, sektörde fark yaratarak ilki temsil eden KOBİ Bankacılığı paketlerimiz ile daha da geliştirdik. Bu paketlerimiz ile müşterilerimizin bankacılık ve bankacılık dışı işlemlerden avantajlı olarak yararlanmalarını, işlem maliyetlerini düşürmelerini ve müşterilerimizle ilişkimizi derinleştirmeyi amaçlıyoruz.

Bu paketleri çok cazip kılan özelliklerden biri de pratikliği. KOBİ müşterilerimizin tüm bankacılık ihtiyaçlarını bir arada topladığımız KOBİ bankacılığı paketlerimize bugüne kadar 200 binin üzerinde müşterimiz üye oldu.

Müşterilerimiz tarafından oldukça tercih edilen paketlerimizi çeşitlendirerek farklı sektörlere de avantajlı hizmetler sunmayı planlıyoruz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar