25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.561
EURO35.0233
ALTIN2434.0

Velipaşaoğlu ARÇELİK ENZA Dualarla açıldı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Velipaşaoğlu ARÇELİK ENZA Dualarla açıldı…
Abone ol
Osmaniye’nin tanınmış işadamlarından Velipaşaoğlu ailesi mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi.
Osmaniye’nin tanınmış işadamlarından Velipaşaoğlu ailesi mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi.

Velipaşaoğlu Arçelik Enza mobilya mağazası Atatürk caddesi Yapı Kredi Bankası karşısında dualarla açıldı.

Osmaniye’nin tanınmış ve hayırsever işadamlarından Fatih ve Hacı Mehmet Velipaşaoğlu’nun işletmeciliğini yürüteceği mobilya mağazasının açılışı Hüseyin Akın hoca’nın kur’an-ı Kerim okuması ile başlarken,
İl Müftüsü Ramazan Çortul’un duaları ile açıldı.

Velipaşaoğlu Arçelik Enza mobilya mağazasının açılış kurdelesi, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Arçelik Bölge Satış Sorumlusu  Barış Orbay, Belediye Başkan vekili Yener Tuncer,  Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor, işkur Müdürü Abdulkadir Şahin, işletmeciler Fatih ve Hacı Mehmet Velipaşaoğlu birlikte kestiler.

Açılış töreninde Ak parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal’ın açılış törenine gönderdiği mesaj okundu.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Arçelik Bölge satış sorumlusu Barış Orbay; “Osmaniye için güzel bir yatırım gerçekleştiren Velipaşaoğlu ailesine bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Velipaşaoğlu ailesinin yeni işyerinde bol kazançlı ve uzun yıllar hizmet vermesini arzu ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun!”dedi.


Arçelik Bölge satış sorumlusu Barış Orbay

Osmaniye’de mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Velipaşaoğlu ailesi, kentte işsizlere iş istihdamı sağlanması ile çok sayıda insana ekmek vermesi ile tanınıyor.

Velipaşaoğlu Arçelik Enza Mobilya mağazasının işletmecilerinden işadamı Hacı Mehmet Velipaşaoğlu açılış töreninden sonra yaptığı açıklamada; “Mağazamızın açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.


İşadamı Hacı Mehmet Velipaşaoğlu

Osmaniye’mize yenilikleri getirmek, kaliteli ürünlerimizi  vatandaşlarımıza sunmak amacı ile mağazalar zincirimizin genişlemesinde ve gelişmesinde katkıda bulunan tüm dostlarımıza ve özellikle de müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizler Osmaniyeli hemşehrilerimizle varız, müşterilerimizi velinimetimiz olarak görerek saygıda ve hizmette kusur etmeden müşteri memnuniyetine önem vererek hizmet vermeye önem vermekteyiz.

Tüm katılımcılara bir defa daha teşekkür ederken, Osmaniye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”diye konuştu.

Açılış töreni sırasında Velipaşaoğlu ailesinin bireyleri davetlilerle ilgilenerek, mağaza içerisindeki ürünler konusunda da bilgilendirme yaptı.


İl Müftüsü Ramazan Çortul


























  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar