24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5182
EURO34.8259
ALTIN2428.0

Vali Yılmaz’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz, şunları kaydetti: "Bugün, ülkesi dört bir yandan işgal altına alınarak boyun eğdirilmek istenen Kahraman Milletimizin, “Ya İstiklal Ya Ölüm” haykırışıyla Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, dünyanın en büyük sömürge güçlerine karşı verdiği İstiklal Mücadelesini, Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle kesin bir zaferle neticelendirdiği gündür.

Bu zafer Anadolu insanının; kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bağımsızlık ve istiklal adına verdiği onurlu ve eşsiz bir mücadelenin eseridir.

Mazisi kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu aziz milletimizin vatan toprağı uğruna verdiği zorlu mücadeleyle Anadolu’muz ebedi yurdumuz olarak tescillenmiştir.

Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık güçlü devlet geleneğimiz ve güçlü ordumuz karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve kahraman milletimiz büyük hedeflerine doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir.

Vatanımıza kastetmek isteyenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve bayrağımız ilelebet dalgalanmayı sürdürecektir.

Bizler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş, cephede şanlı bir zafer kazanıp, tarihe adını altın harflerle yazdıran yüce Türk Milletinin evlatlarıyız.

Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatanımızın her bir karış toprağının en dik burçlarında; Ay yıldızlı, şanlı al bayrağımızı dalgalandıran ve bu bayrağın altında özgürce yaşamamızı sağlayan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar